horoszkóp

Czutor Zoltán kidobta Tóth Gabit

2007.06.30. 11:20
Czutor Zoltán külön egyéniségnek érzi magát, ezért irritálta, hogy Tóth Gabi pasijaként titulálják. Ezenkívül úgy érezte, a nyilvánosság nem tett jót a néhány hete kezdődött kapcsolatának, végül úgy döntött, szakít.

Czutor Zoltán nehezményezte, hogy az elmúlt hetekben a nyilvánosság előtt Tóth Gabi pasijaként emlegetik, és úgy érzi, a közfigyelem sem tett jót bimbózó szerelmüknek. A Bors információi szerint a Belmondo frontembere ezért szakított az énekesnővel.

Ő nem valakinek a pasija

Czutor néhány hete amiatt kezdeményezte a Velvetnél, hogy egy interjúban elmondja a magánéleti változásait, hogy ne keringjenek tévinformációk róla, most azonban láthatóan megbánta, hogy az utóbbi időben engedte a bulvársajtót belelátni a szerelmi életébe. A zenész szerint Tóth Gabival folytatott kapcsolatát túl korai fázisban tálalták az újságok olvasóinak, és ez rájuk nézve romboló volt. Az énekes arról is beszélt a Borsnak, hogy ő egy külön egyéniség, nem pedig valakinek a pasija, úgyhogy nehezen viseli, hogy a megasztáros énekesnő csatolmányaként tüntetik fel.

A lap azonban úgy tudja, nem csak a titulus fájhatott Czutornak, hanem a szakításban az is közrejátszott, hogy a zenész nem tudott elszakadni volt barátnőjétől, Noémitől. Tóth Gabi nem nyilatkozott a történtekről, de elcsukló hangjából a cikkírók arra a következtetésre jutottak, megviselte Czutor hirtelen döntése.