horoszkóp

Puff Daddy sokallja az ötvenmilliós gyerektartást

2005.06.21. 12:12
Kevés híján ötvenmillió forintos tartásdíj fizetésére kötelezte korábban Puff Daddyt a bíróság, amelyik úgy ítélte meg, hogy a jövedelméhez mérten ez jogos. A rapper szerint azonban volt barátnője szeretne minél nagyobb összeget kicsikarni tőle ruhákra, ékszerekre és új kocsira.

Puff Daddy felháborítónak tartja, hogy 130 ezer fontos (mintegy 50 millió forintos) gyerektartási díj kifizetésére kötelezte a bíróság. "Ez a történet nem arról szól, hogy ennyi pénz kell ahhoz, hogy a gyereket tisztességes körülmények közt nevelhesse, és mindent megadjon neki, hanem hogy ezen a pénzen új autót, drága ékszereket és menő ruhákat szeretne magának venni" - mondta a rapper a Sun című napilapnak bizonyára volt barátnőjére utalva.

Ékszerre, kocsira

A rapper arra készül, hogy megtámadja a bírósági határozatot, mert nevetségesnek tartja, hogy milliókat kelljen fizetnie volt barátnőjének, Misa Brimnek azon a címen, hogy 11 éves kisfiáról gondoskodjon. Sean Combs egyébként már hónapok óta kitart emellett az álláspont mellett, csak a gyerektartási díj mértéke nőtt az elmúlt időszakban.

A stylistként és divattanácsadóként dolgozó Misa Brim ugyanis tavaly augusztusban nyújtott be kérelmet a bíróságra, mert úgy vélte, a korábbi 5 ezer dollár (1 millió forint) helyett 35 ezer dollárt (7,1 millió forint) követelhet volt élettársától Justin nevű közös fiúk javára. A bíróság helybenhagyta a kérést. Apja azonban elmondta, a gyerek a legjobb iskolába jár, a legjobb ruhákat hordja és néhány éttermét is a nevére íratta, úgy véli tehát, ennél többet egy apa nem tehet a fia jólétéért.

USA legnagyobb tartásdíja

A volt barátnőnek azonban ez sem volt elég, és még több tartásdíjat követelt. A bíróság pedig úgy ítélte meg, a rapmogul jövedelméhez mérten jogos, hogy 50 millió forintnak megfelelő összeggel támogassa a kisfiút. Ez egyébként az Egyesült Államok legmagasabb összegű tartásdíja.

A divattervezőként is ismert rapper kisebbik fia, Christian eltartásáért 35 ezer dollárt (7,1 millió forintot) fizet másik volt barátnőjének, Kim Porternek, akivel időnként újra összejön.