Matt Damon Ben Affleckkel akar megöregedni

2004.10.18. 10:26
Matt Damon leghosszabb kapcsolata két és fél évig tartott, amíg Ben Affleckhez fűződő barátsága gyerekkora óta töretlen. A színész úgy éri, nagyobb eséllyel öregszik majd meg Ben, mint bármilyen nő mellett.
Nyugdíj Bennel

Matt Damon bevallotta, nagyobb a valószínűsége, hogy Ben Affleckkel együtt megy majd nyugdíjba, mint hogy álmai asszonyával élje le az életét.

A színész a Brigitte című német női magazin kérdésére tette ezt a meglepő nyilatkozatot: "el tudom képzelni, hogy Bennel öregszem meg".

A Bourne rejtély főszereplője a magazinnak kifejtette, biztos abban, hogy bő nem állhat közéjük. Barátja, akivel a Good Will Hunting című filmet együtt írták, és az 1998-as Oscar-díj átadáson a legjobb eredeti forgatókönyv díját kapták. A két színész gyerekkori barátok. Mára közös produkciós cég tulajdonosai.

Két és fél év kontra életfogytiglan

"A leghosszabb kapcsolatom nővel két és fél évig tartott. Ez rettentő rövid ahhoz képest, ahány éve Bennel kitartunk egymás mellett, mint igaz barátok" - mondta a lap kérdésére a színész.

Matt magánélete valóban nem alakul szerencsésen az utóbbi években. Sem Minnie Driver, sem Vinona Ryder nem bizonyult alkalmasnak hosszú távú kapcsolatra. Damon egy ízben kijelentette, elege van a híres nőkből, a színésznők többé ne is kopogtassanak nála. Legutóbb arról cikkeztek, kedvesét Luciana Barrosónak hívják, de nem hajlandó a nyilvánosság előtt megjelenni vele. Többen úgy vélték, barátja rossz példájából tanulva döntött így. Feltevése ugyanis, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez szerelmét többek közt a nyilvánosság kezdte ki.

"Azt is pletykálták, én hangoltam Bent Jen ellen. Ez nem igaz. Kedvelem J-Lo-t. Soha nem ítélkeznék egy nőről, aki a legjobb barátom szerelme" - állítja Matt Damon.