horoszkóp

Damu Roland tagadja az sms-es zaklatást

2007.08.13. 14:26
Damu Roland állítólag közönséges üzenetekkel bombáz egy fővárosi lányt. A Blikk csekkolta a lány által megadott számot, és a színészt találták a kagyló másik oldalán. Damu azonban mindent tagad.

Damu Roland a TV2 sajtóosztályán keresztül tagadta, hogy udvarlási szándékkal zaklatna hölgyeket. A Blikk mai cikkében ugyanis az áll, hogy a Jóban Rosszban mindig sötét szándékú szereplője emailen és mobilon, agresszív stílusban igyekszik felszedni egy fővárosi lányt. Az újság ismeretlen informátora, azaz a potenciális áldozat változatos hangvételű üzenetekről és beszélgetésekről számolt be.

Bár a 32 éves férfi elvileg az Aktív egyik riporterével, Somogyi Dórával tervezi esküvőjét, a fővárosi lány kapott már "nem lesz lagzi, téged akarlak" tartalmú üzenetet is, és meghívást egy debreceni numerára. Meg fotót, egy férfi nemiszervről. Egyik utolsó beszélgetésük pedig a "Tudtam én, hogy egy prosztó k... vagy, na takarodj!" mondattal végződött, miután a lány kosarat adott a színésznek.

Az informátor persze bőven kamuzhatna, de a bulvárújság munkatársai felhívták a lány által megadott számot, amit tényleg a színész vett fel. De ő, erről az egész csajozós történetről semmit sem tud. "Alaptalanok az engem ért vádak. Boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élek kedvesemmel" - reflektált Damu Roland, amit a Blikknek menyasszonya is megerősített.