Damu Rolandot tisztelettudó férfinek ismeri Miló Viktória, ahogy Tóth Vera is. Bár a Megasztáros énekesnő hozzátette, hogy a színészeknek nagy az egója, Damu pedig hajlamos tényleg bepöccenni, ha visszautasítják. Persze azért nem okvetlenül úgy, hogy azonnal üssön.

Damu Rolandot több lány is bepanaszolta a Blikknél, mert állítólag nemcsak zaklatja őket, de trágár üzenetekkel és nemi szervét ábrázoló fotóval is sokkolja azokat, akik nemet mondtak neki. A Blikk információja szerint nem csak egy hölgy kapott ilyen tartalmú üzeneteket, és valószínűleg a színész már nem is tudja számon tartani, hogy kivel, hol tart a viszonya

A Velvet hiába próbálta utolérni a Jóban Rosszban negatív hősét, a színész nem vette fel a telefont. Tévécsatornája is szótlan maradt, így csak azokat a hölgyekkel tudtunk beszélni, akikkel már lezárta a kapcsolatot.

Megasztár és bokszoló

Miló Viktóriával 2005 júliusában ismerkedett meg, de a kapcsolatuk, nem bizonyult hosszú életűnek. Szeptemberben szakítottak, mert a heti kétszeri Nyíregyháza-Budapest közti ingázás egyiküket sem elégítette ki. A bokszolónőt telefonon értük utol, de meglepődésünkre nekünk kellett beavatni a frissen kipattant botrány részleteibe.

Klikk!

Miló értetlenül állt a vádak előtt, de persze csak saját tapasztalatairól tudott mesélni. "A nekem küldött üzenetekben csupa kedvesség volt, ő csak el akart csábítani. Nekem nem volt vele ilyen problémám. Az üzenetekben magázott és teljesen udvariasan viselkedett. Nekünk nem sikerült jól a kapcsolatunk, de a mai napig 'szia-szia, hogy vagy' van, ha találkozunk. A kapcsolat közben tudtam meg, hogy közben nem csak nekem, hanem egy másik lánynak is csapta a szelet. A lánnyal összebarátkoztam, de aztán Roland azt mondta, hogy csak nekem udvarolt a végén. Ami igaz is volt, de ha egyszer elvesztem a bizalmamat, onnantól nekem nem megy tovább. Békében váltunk el." A Velvet olvasói tájékoztatására hozzátennénk: bár Miló Viktória bokszolónő, Damu maga is űzi ezt a sportot, így egy esetleges összecsapás esetén nem biztos, hogy egyértelmű lett volna a végeremény.

Miló összefoglalója után a Megasztár első szériása, Tóth Vera történetére voltunk kíváncsiak. Tóth és Damu viszonyáról annyit tudtunk, hogy az énekesnő figyelt fel a sportmúlttal is büszkélkedhető színészre, aki megpróbálta viszonozni a figyelmet, de éppen akkor kapcsolatban élt, ezért a barátkozást választotta. Ez a műfaj sem egy macsónak, sem egy énekesnőnek nem áll jól főleg, ha az eredeti elképzelés valamelyik fél részéről teljesen más irányú volt.

Tóth szerint Damu Roland ebben a viszonyrendszerben sem tudott őszinte lenni vele, sőt titkolózott előtte, ami nemcsak nagyon csúnyán hangzik, de az is. A telefonok így lassan elmaradtak, és az énekesnő arra jutott, hogy ennek ebben a formában nincs sok értelme. Damu ezzel párhuzamosan azt nyilatkozta, hogy köztük minden rendben van, csak most nincs idejük egymásra. Ahogy teltek, múltak a napok, hónapok minden szebb lett - ahogy Damu emléke is Tóth Verában.

"Kedvelem az embert, velem mindig tisztelettudó volt. Lehet, hogy egy-két lányt visszautasított és ez a válasz a részükről. Nem ismerem annyira Rolandot, van egy jó nagy adag egója, de a színészek mind ilyenek, el vannak látva egy sajátságos önbizalommal. Van abban valami, hogyha visszautasítják, akkor ideges lesz, de ennyire nem durván." Ennek fényében egyet biztosan kijelenthetünk: Damu Roland a szintén bokszoló, illetve vele egy súlycsoporban lévő celebcsajokkal tud viselkedni.