Damu Roland feljelentőnk szerint nem járt a megsuhintott lány környékén és nem is kért bocsánatot. A TV2 az írásbeli figyelmeztetéssel lezárta az ügyet és közben arra is biztat, hogy nézzük a sorozatot.

Bunyós Roland feljelentőnk szerint ismét hazudott. Mint ismeretes, Damu Roland, a TV2 sorozatszínésze egy Interaktívos buli után felpofozta kolleganőjét, mert becsmérelte kedvesét, Somogyi Dórát. Mivel az esetnek több szemtanúja is volt, így nyilvánosságra került. A csatorna végül egy írásbeli figyelmeztetést adott a színésznek, és a többi szankció majd a sorozatból kiderül. Damu - elmondása szerint - egy virágcsokorral a kezében elnézést is kért Schvarcz Andreától, aki legszívesebben elfelejtené ezt az egészet.

Miután végigjárta a sajtót az a hír, hogy Damu valójában egy kedves lény és nem is szokott nőket ütlegelni, újabb levél érkezett szerkesztőségünkhöz. A TV2 sajtóosztályának természetesen beolvastuk az itt látható sorokat, de csak annyit reagáltak, hogy a csatorna már lezárta az ügyet. Olyannyira, hogy afféle adáspromócióként Damu már a TV2 Aktív című műsorában mesélte el a sztorit a saját olvasatában, amely szerint ő rendes fiú, nem veri a nőket. Olvasónk jogos kérdése pedig csak annyi volt, hogy az érintett hölgy miért nem tett feljelentést?

Damu sokba is kerülhet

Amennyiben büntetésből kiírják Várnagy Elődöt a sorozatból, még jó ideig akkor is csodálhatjuk színészi teljesítményét, ugyanis az általa megformált rosszfiú kulcsfigurája a történetnek. A csatornának mélyen a zsebébe kellene nyúlnia, ha a munkaviszony azonnali megszüntetése mellett döntene, hiszen a már jól előre leforgatott részeket is újra kellene venni, emellett egy új forgatókönyv sem olcsó mulatság. Úgyhogy ebben az esetben a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony megoldás, ha Damu Roland még bohóckodik egy kicsit a Csillagvirág Klinikán.