Dannii Minogue jótékonyságból meztelen

2004.12.02. 12:34
Félmeztelenül pózolt Dannii Minogue. Az énekesnő nem volt sosem szégyellős, de most elmondta, komoly oka volt vetkőzni. Így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy AIDS problémájára nemcsak a homoszexuális férfiakat érinti.

Csak egy piros szalagot viselt a csípőjén és a mellén Dannii Minogue azokon a fotókon, amelyeket nemrég hoztak nyilvánosságra. Az ausztrál énekesnő ugyanis meztelenül szeretné felhívni a figyelmet az AIDS problémájára a Terence Higgins Trust szervezetének nemzetközi honlapján.

Ideológia kell a meztelenséghez

#alt# "Nagyon erősek ezek a képek. Arra törekedtünk, hogy szexisek és vidámat legyenek" - nyilatkozta a 33 éve énekesnő, akit az Ananova idéz. Valószínűleg korunk pestiséről keveseknek jut eszébe a szex és a vidámság. A honlapot díszítő fotó erre utal.

Kylie Minogue húgától a vetkőzés nem áll távol, nemrég forrónadrágjából kivillanó bugyijával vadította a nyilvánosságot egy partin. Ezúttal viszont nem az öncélúság vezette, legalábbis ezt állította. Egy interjúban elárulta, személyes érintettsége miatt érezte úgy, mindenképp tennie kell valamit a terjedő vírus ellen.

Nemcsak a melegek vírusa

"Egy csomó embert ismerek a szórakoztatóiparból, akik HIV-fertőzöttek. Sajnos néhány barátom is a betegek között van. Ez egy szörnyű kór, és bárkit érinthet" - mondta az énekesnő.

Dannii úgy tapasztalta, nagyon sok tévhit él még ma is a betegséggel kapcsolatban. Az egyik ezek közül az, hogy az AIDS a homoszexuális férfiak vírusa. Megdöbbentőnek tartja, hogy még a fiatalok is hajlamosak elhinni, csak a melegeket fenyegeti a veszély.

"Le szeretnék végre számolni az ostoba mítoszokkal" - tette hozzá. Dannii a szalagos akttal azt szeretné elérni, hogy megszűnjön végre a betegekkel szembeni kirekesztő magatartás.