A Forma-1-es versenyző és Dannii Minogue titkos randira készül – tette közhírré a The Sun. A titkosságot tehát bukták.

Minogue és Hamilton a múlt havi ausztrál nagydíj után cserélt telefonszámot, és a jövő havi Monaco Grand Prix idejére beszéltek meg titkos randit, melynek titkossága a jelek szerint már nem jön össze. Az autóversenyző azóta smsekkel bombázza az énekléssel is próbálkozó, majd az X-Factor műsorvezetőjeként önmegvalósító Minogue-ot: „Mióta Melbourne-ben számot cseréltek, Lewis őrülten smsezget Dannii-nek. Igazán megfogta. Fantasztikusnak gondolja, és igazán mély benyomást tett rá, hogy Dannii mennyire ért az autókhoz” – mesélte a The Sunnak egy meg nem nevezett forrás.

Minogue hozzáértése persze nem véletlen, volt már Forma1-es pasija: Jacques Villeneuve-nek még a menyasszonya is volt 1999-2001 közt.

Bár Hamilton igazán nyomult, Melbourne-ben nem jött össze a randi, mert „hiába akarta elvinni még aznap vacsorázni, Danniinek valami elfoglaltsága akadt, ezért lemondta. De Lewis kitartó volt, és Dannii beleegyezett, hogy a monacói nagydíj után vele vacsorázzon”.

Lewis Hamilton

Minogue-nak egyébként imponált a nagy lendület, csak kicsit kellette magát: „Szerinte a pasi hihetetlen. A lehető legtökéletesebb minden tekintetben”.

Lewis tavaly szakított Jodia Ma nevű barátnőjével, azóta a Pussicat Dollsból ismert Nicole Scherzingerrel és egy Cemre Mirel nevű nem túl ismert szépségkirálynővel kavart kicsit. Most pedig roppant elégedett, hogy május végére sikerült összehozni a randit Minogue-gal: „Ez a legkorábbi időpont, ami mindkettejüknek megfelelt”.