horoszkóp

Csak barátkozik a kormányszóvivő és topmodell

2007.11.29. 12:39
Feljelentőnk születésnapját ünnepelte kellemes baráti társaságban, a szomszéd asztalnál pedig Vámosi Viki topmodell nevetgélt Daróczi Dávid kormányszóvivő társaságában.

Mindig éber feljelentőink általában modelleket, színészeket, botrányhősöket szpottolnak, üdítő kivétel időnként egy-egy egyéb jellegű hírességről olvasni. Ez történt most is, Balage jóvoltából Daróczi Dávid kormányszóvivő péntek esti programjáról értesülhettünk.

"Még pénteken a születésnapomat ünnepeltük a Katona József és a Pannónia utca sarkán lévő Mosselen sörözőben, és már eléggé előrehaladott állapotban volt a hangulatunk, amikor az egyik asztaltársam oldalba bökött és azt mondta: odas, ott a kormányszóvivő. És tényleg. Daróczi úr este 9 óra táján oldottabb hangulatban besztélgetett egy vörös hajú hölggyel, akiben többen Vámosi Vikit ismertük fel. Annyira, hogy tényleg ő volt, farmerban és olyan pólóban, ami szabadon hagyta a vállát.

Nem tudom, miről beszélgettek, valószínűleg nem valami országos témáról, mert Viki és Daróczi is sokat nevettek. Később egy öltönyös-nyakkendős, kevéshajú pasi is csatlakozott - öltözékéből ítélve, meg abból, hogy mellé ült, a kormányszóvivő barátja. A trió együtt távozott. A társaságunkban lévő kevés kormánypárti hím azóta egy emberként felnéz Daróczira, az ellenzékiek pedig vörös ármányról beszélnek."

Barátok vagyunk, semmi több - kommentálta a Velvet kérdésére feljelentőnk szavait Daróczi Dávid kormányszóvivő, aki valóban együtt vacsorázott és nevetgélt a Topmodell műsorvezetőjével.