horoszkóp

Kristin Davis: szexvideó helyett szexfotók

2008.03.19. 16:54
Bár a korábbi hírekkel ellentétben a színésznőről készült szexvideó tényleg nem létezik, de azért egy fotósorozat tényleg kering a neten. Mint kiderült, a képek a sztár expasijától származnak, aki egy brókernek adta el a képeket. A Szex és New York Charlotte-ja tagad, de senkit sem győzött meg igazán.

Amikor pár napja Kristin Davis állítólagos szexvideójából származó fotók jelentek meg az interneten, a sztár szóvivője azonnal mindent tagadott: egyrészt hogy Davis szerepelne a képeken, másrészt hogy létezne bármilyen szexvideó. Úgy tűnik, az utóbbiban valóban igaza van: szexvideó tényleg nincs. Ellenben fotók vannak, és a jelek szerint valóban Davis a főszereplőjük: a hírek szerint maga az expasi dobta piacra őket.

Szeret felül lenni

A most előkerült, 1992-ben készült fotók alapján úgy tűnik, hogy a Szex és New York szende sztárja - a sorozatbeli karakterével ellentétben - a való életben korántsem annyira szűzies. A képek kirívónak azért nem mondhatóak, egy átlagos numerát mutatnak be, melyből kiderül: Davisnek nincs ellenére az orális aktus, és szívesen van felül. Legfeljebb a gyantázási szokásai tűnnek mai szemmel elavultnak.

Hogyan lesz a simlisből szende?

Kristin Davis több kisebb produkció után került be a közkedvelt Melrose Place című tévésorozatba, ami meghozta neki a várt áttörést. Itt egy rafinált, gonosz, manipulatív nőszemélyt alakított, aki - állítása szerint - az ő szöges ellentéte. Olyan élethűen játszotta el a negatív szerepet, hogy a közönség utálata miatt ki kellett emelni a sorozatból a karakterét. Az igazi sikert azonban mégis a Szex és New York hozta meg neki, ahol elmondása szerint végre a valódi énjéhez sokkal közelebb álló szerepet kellett eljátszania. A sorozatban Charlotte-ot alakítja, aki egy ártatlan, kicsit gátlásos, szűziesen visszafogott, már-már prűd 30-as szingli, aki szentül hisz a házasságban és az erkölcsös életben.

A Playboyjal jobban járt volna

Davis szűzies szexepiljét korábban már a Playboy is kiszúrta, így fel is ajánlottak neki egy címlapfotózást. Ő azonban arra hivatkozva utasította el, hogy a szülei nem örülnének neki. Egy 2003-as FHM-címlapon is csak szexi combfixben és férfiingben pózol: "Kristin Davis csak a jókislányosan vetkőzik" állítja a cím.

Ehhez képest hiba volt megengednie, hogy expasija elkészítse róla a fenti fotósorozatot. A nevét fel nem vállaló - és úriembernek nem nevezhető - férfi adta el ugyanis a saját készítésű, összesen kb 20 képből álló fotósorozatát egy brókernek, aki azokat azonnal felrakta az internetre - írja a TMZ.com.

Persze kérdéses lehet, hogy 1992 óta miért pont most kerültek nyilvánosságra a képek? Az egyik lehetséges aktualitás, hogy a sorozat alapján készült mozifilmet májusban mutatják be, ilyenkor pedig nincs jobb hírverés, mint egy szexbotrány.