Rosario Dawsonnak jól áll a dominaszerkó

2009.03.09. 16:40
A 29 éves színésznő Marc Ecko magazinja kedvéért lakk-kesztyűs dominaként és férfifaló amazonként pózolt Dah Len fotós kamerája előtt. A kétdimenziós szerepjáték keretében forróvérű táncosnőként és nimfomán diáklányként is megvillantotta a combját.
Klikk a többi képért!

Úgy tűnik, hogy a szextől gyermekként rettegő Rosario Dawson igen sikeresen küzdötte le régi félelmeket: a Complex magazin számára készült fotósorozat kedvéért ugyanis férfiak legfőbb szexuális fantáziáinak megfelelő jelmezeket öltött magára. A keménycsajos karakterek amúgy sem állnak távol tőle, a Sin City című filmben harcias szajhát alakít, Tarantino Halálbiztos című filmjében pedig ő az, aki élvezettel adja meg a kegyelemrúgást a negatív főhősnek. A fotózáson ennél sokoldalúbb szerepeket kapott: az egyik képen dögös diáklányként, egy másikon bővérű táncosnőként pózol, de a lovaglópálcát lengető domina és a férfifaló amazon karakterével is meggyőzőt alakít.

Egyes források szerint a Dah Len által készített fotósorozat ugyan nem éppen a legfrissebb, de ez viszonylag keveset von le az élvezeti értékéből. Egyébként nem ez az első eset, hogy Dawson feltűnik a Complex magazinban. 2004-ben például platinaszőkén állt az újság fotósának kamerája elé.

Dupla élvezet

A magazint egyébként a saját nevét viselő ruházati cégéről ismert Marc Ecko hozta létre még 2002-ben. A kiadvány különlegessége, hogy minden egyes számnak két borítója van, az egyik címlapon általában egy férfi híresség szerepel, a másikon pedig természetesen egy női sztár. Az előbbi borító alatt életmóddal, filmekkel, zenével és más hasonló témákkal foglalkozó cikkek találhatóak, a másik szekció pedig vásárlási tippeket tartalmaz, vagyis bemutatják a legújabb kiegészítőket, cipőket, ruhákat és elektronikai árucikkeket, azaz mindent, amire egy anyagilag nem túl hátrányos helyzetben lévő fogyasztó vágyhat.

A februári/márciusi duplaszám két címlapján Kobe Bryant kosárlabdázó és Elisha Cuthbert színésznő látható, de a Complex két fedlapján korábban feltűnt már Jessica Alba, Fergie, illetve a divatban és zenében egyaránt utazó Gwen Stefani, Pharrell Williams és Kanye West is.