horoszkóp

DeGeneres rajongói befenyítették az egyik állatmenhely vezetőjét

2007.10.23. 15:51
Múlt héten az egyik menhely vezetője, Marina Batkis azzal vádolta DeGeneres-t, hogy tudtuk nélkül adott oda fodrászának egy tőlük adoptált ebet. A rajongók ezt persze nem nézték jó szemmel és halálosan megfenyegették a hölgyet. A komika műsorának felvételén arra kérte őket, hogy ne zaklassák tovább Batkis-t. A celeb ezután félbeszakította a forgatást.
Ellen

A Mutts and Moms menhely vezetője nemrég azt állította, hogy a komika és párja, Portia de Rossi az ő tudtuk nélkül adott túl egy kutyán. Mivel ez ellenkezik a szerződésben foglaltakkal, ezért Iggy-t, a brüsszeli griffon keveréket elhozták a családtól. Az ügy óriási port kavart és a híresség rajongói elég bizarr módon védték meg kedvenc sztárjukat, aki úgy véli, hogy Batkisék valamilyen oknál fogva bosszút akarnak állni rajta. Miután könnyeivel küszködő DeGeneres múlt hét keddi műsorában megkérte menhelyt, hogy adják vissza az ebet fodrász gyermekeinek, Batkist és munkatársait többször is megfenyegették telefonon keresztül. Az érintettek természetesen feljelentették ismeretlen zaklatóikat - adta hírül az E! Online. És ez nem minden. DeGeneres rajongói arra szólították fel a szimpatizánsokat, hogy bojkottálják a Mutts and Moms-t.

Ne bántsátok!

Bár DeGeneres továbbra sincs túl jó véleménnyel a menhelyről, nem örül annak, hogy a rajongók ennyire elragadtatták magukat. "Nagyon felkavaró lehet, hogy valaki ilyen hívásokat kap. Ellen csak annyit szeretne, hogy a kutya ismét a családjával lehessen" - olvasható a celeb szóvivőjének nyilatkozata a SFGate.com oldalán. A komika beszélgetős műsorának csütörtöki felvételén is ez volt a téma. Majd arra kérte rajongóit, hogy nem küldjenek több halálos fenyegetést a menhely vezetőjének. Az őszinte vallomás után DeGeneres nem tudta tovább folytatni a felvételt. Sőt, a pénteki forgatását is elhalasztotta. Bennfentesek szerint a celeb csak kedden lép újra a kamerák elé. "Ez egy nagyon hosszú és kemény hét volt. Ránk fér egy hosszú hétvége" - nyilatkozta az Associated Press-nek a Telepictures Productions szóvivője, Laura Mandel.

Új otthon

A Mutts and Moms persze nem hatódott meg DeGeneres és Iggy átmeneti gazdáinak könnyietől. A négylábúnak azóta új otthont találtak, de azt nem árulták el, hogy kinek adták örökbe. ugyanis attól tartanak, hogy a celeb rajongói elrabolják az ebet, vagy az új gazdikat is megfenyegetik - olvasható a Heckeler Spray oldalán. "Nem áruljuk el, hogy kinek adtuk örökbe. Szeretnénk titokban tartani az örökbefogadó család kilétét" - nyilatkozta a cég sajtósa, Keith A. Fink.

Visszaeső?

Nem ez az első eset, hogy Ellen DeGeneres lepasszol egy kutyát - olvasható az Access Hollywood odalán. Kerri Randles, egy producer azt állítja, hogy két évvel ezelőtt ő is adott egy kutyát a hírességnek, aki két hónap után stábja egyik tagjának adta oda a Stromy névre hallgató ebet. Randles szerint a sztár elsőre tökéletes gazdinak tűnt, de aztán rájött, hogy egy "idegbeteg és bolond" nővel van dolga. A producer azt állítja, hogy DeGeneres-ék négy órán keresztül tesztelték Stromy-t, hogy kijön a pár többi kedvencével. Miután a komika úgy döntött, hogy megtartja Stromy-t, Randles folyamatosan érdeklődött a kutya felől és csak hetek múlva tudta meg, hogy a négylábú már nincs a sztár tulajdonában. "Nagyon meglepődtem. Elment az esze - gondoltam magamban." DeGeneres szóvivője szerint a sztár csak az állította, hogy segít egy jobb otthont találni a kutyának, akiről azt mondtál neki, hogy egy kocsiban élt. Howard Stern, a szabadszájú rádiós viszont hétfőn reggel műsorában azt állította, hogy ő ezen kívül még kilenc hasonló esetről tud.