horoszkóp

Robbie Williams kétségbeesve keresi az igazit

2004.11.16. 16:18
Robbie Williams fél, hogy kifut az időből, és az igazit nem találja meg. Az énekes nemrég szakított barátnőjével, amiért a nő kipakolt a sajtónak. Ezután Ausztráliába utazott, ahol Delta Goodrem énekesnőn akadt meg a szeme.
Robbie Williams attól tart, soha nem találja meg az igaz szerelmet, pedig nagyon szeretne már megállapodni. A Daily Mirror című lap szerint Robbie kétségbe esett amiatt, hogy nem talál társat magának, és harminc évesen arról vallott barátainak, attól fél leginkább, hogy kifut az időből.

Ketyeg a biológiai órája

A popikon arról is beszélt, csalódott, mert kétgyermekes barátnője Lisa Brash kitárgyalta a bulvársajtóval a magánéletüket. A próbaidőre bocsátott bűnözőket felügyelő hölggyel egy partin találkozott a híres nőkben már korábban csalódott énekes, akit az is lelkesített, hogy választottjának egy tizenhárom éves kisfia, és egy hatéves kislánya van.

Delta Goodrem
"Amikor Robbie megtudta, imádottja a kapcsolatukból szeretne profitálni, nagyon elszomorodott" - állította a lapnak az énekes egyik barátja.

Az énekes kiterjedt nőgyűjteménnyel rendelkezik. Az igazit keresve olyan hírességeket hódított meg az utóbbi években, mint Anna Friel, Rachel Hunter, Geri Halliwell, Valerie Cruz színésznő, és Ozzy Osbourne idősebb lánya, Aimee. A jelek szerint újra hódításra készül.

Delta Goodrem-et akarja

Miután néhány hetes kapcsolatát megszakította Lisa Brashsel, Ausztráliába utazott. Az idejét nem vesztegette. Egy helyi rádiónak adott interjúban elmondta, hogy találkozott Delta Goodrem énekesnővel, aki óriási hatással volt rá.

"Megláttam őt. Hihetetlenül csinos volt. Nem tudtam levenni róla a szemem" - mondta Robbie, azt azonban nem részletezte, összejöttek-e a kolléganővel.

Delta nemrég egy csalódás után szakított barátjával, a teniszcézár Mark Philippoussis-szal. A sportoló ugyanis összeszűrte a levet Paris Hiltonnal, aki ráadásul mindenütt lenyilatkozta, Mark unta már a 19 éves Deltát, és ezért próbálkozott egy olyan izgalmas nővel, amilyen ő. Delta a szakításról nem beszél a nyilvánosság előtt. Sem pedig arról, szimpatikusnak találja-e Robbie-t.