Demcsák Zsuzsa nem bujkál tovább. A tavaszi kormányszóvivő balhén túllépve vág bele ATV-s karrierjébe, ami szerinte a legdinamikusabban fejlődő csatorna, és mint ilyen, alkalmas szakmai álmainak megvalósítására.

Demcsák Zsuzsa az ATV képernyőjén tér vissza a médiába. A volt kormányszóvivőjelölt a Blikknek elmondta, hogy az őt ért támadások miatt sokat gondolkozott visszatérésén, most mégis úgy döntött, hogy nem bújik el, és megvalósítja szakmai álmait. Az ATV mellett pedig azért tette le voksát, mert szerinte ez az egyik legdinamikusabban fejlődő csatorna. Hogy pontosan milyen szerepben láthatjuk újra a 29 éves Demcsákot, az egyelőre még titok, csak annyit lehet tudni, hogy vagy egy politikamentes közéleti, vagy egy reggeli műsort vezet majd.

A fensőbbséges blogger


Demcsák Zsuzsa
Demcsák a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett, majd 2002-től másoddiplomásként az ELTE jogi karán tanul. A kétgyerekes riporter korábban az MTV Tonik című műsorában, a Tv2 reggeli magazinjában és közéleti hírműsoraiban is dolgozott, majd 2005-ben szülési szabadságra ment. Az év elején lehetséges kormányszóvivőként merült fel a neve, aztán előkerültek erotikus képei és vesztére blogolni is kezdett. Online naplójában részletesen beszámolt a bölcsődeválasztás nehézségeiről, ahol részletezte, hogy nem kívánja, hogy gyerekei rossz szociális helyzetű utódokkal keveredjenek. A bejegyzésből balhé lett, és Demcsák önként visszalépett a kormányszóvivői jelöltségről, és nyilvánosan bocsánatot is kért. Akkor úgy nyilatkozott, hogy megkönnyebbült és csalódott is egyben, és a jövőben gyermekeivel akar foglalkozni. Legutóbb augusztus közepén hallhattunk róla, amikor férjét a Koszi-klán ügyében meghallgatta a bíróság , pedig Demcsák korábban cáfolta férje kapcsolatát a maffiával.