Demcsák Zsuzsa veszekedés után lett szerelmes

2004.08.23. 16:28
Demcsák Zsuzsa egyszer azt nyilatkozta, hogy számára a nagy szerelmek mindig gyomorgörccsel kezdődtek. Ezúttal azonban sokkal izgalmasabb kezdet jutott neki: új szerelmével ugyanis egy hatalmas veszekedéssel indítottak, ám úgy tűnik, ez a lendület egész az oltárig vitte őket. A TV2 egykori műsorvezetőjét mostanában nem látni a képernyőn, de ez nem jelenti, hogy soha nem is fogjuk.
"Soha nem gondoltam volna, hogy ő lesz a férjem: a megismerkedésünkkor épp nagyon nem voltam olyan hangulatban, hogy egyáltalán párkapcsolatra vágyjak, és ő sem az a típus, akibe azonnal beleszerettem volna" - vázolta fel szerelmük - akkor még - nem túl ígéretes kezdeteit a Velvetnek Demcsák Zsuzsa tévés műsorvezető és újságíró egy nappal augusztus huszadikai esküvője előtt.

Nehéz terepen

Bár a férfinek, akivel egy barátai által szervezett dzsiptúrán találkozott, megismerkedésük után pár órával már sikerült heves érzelmeket kiváltania belőle, ezek az érzések egyáltalán nem kezdődő szerelemre utaltak: "Alaposan összevesztünk" - idézi fel most már vidáman Zsuzsa első közös élményüket: "Felvitt egy iszonyú meredek lejtő tetejébe, és közölte, hogy innen én vigyem le az autót. Sose féltem a kocsiktól, de ez nagyon ijesztőnek tűnt. Először csak tiltakoztam, mire ő nyugtatgatott, ettől persze még idegesebb lettem, végül már kiabáltam vele." Az autót végül épségben sikerült lehoznia a dombtetőről, a férfi pedig péntek óta már a férje.

Tekintse meg képeinket!
Túl a buktatókon

Zsuzsáról tudni lehetett, hogy előző kapcsolatának végetérése rendkívül megviselte, most azonban úgy tűnik, végérvényesen túltette magát rajta. Új barátjával ugyanis mindössze hét hónapos ismeretség után döntöttek a házasság mellett, de persze ezt sem szokványos módon tették: "Hihetetlen vonzalom volt ez köztünk, de - bár az első pillanattól fogva tudtuk, hogy mi már együtt maradunk - az esküvő kérdésével nem foglalkoztunk. Túl konvencionálisnak tűnt" - meséli Zsuzsa. Egy közös horvátországi nyaralásról hazatérve azonban hirtelen másként látták ezt a kérdést: "Ráébredtünk két nagyon fontos dologra: az egyik, hogy biztosak vagyunk abban, hogy nem kell tovább keresgélnünk, mert mindketten megtaláltuk, aki nekünk kell. A másik pedig, hogy nagyon szeretnénk már saját családot, gyerekeket. Akkor jött a házasság gondolata."

A Velvet úgy értesült, hogy a pelenkázás mintha már nem is volna olyan távoli jövő a pár életében, de a 25 éves műsorvezetőnő ehhez titokzatosan csak ennyi kommentárt fűz: "Babonás vagyok, úgyhogy erről most nem szeretnék beszélni." A témát tehát nem feszegetjük, de annyit még megtudunk: férje három testvér mellett nőtt fel, Zsuzsának pedig egy bátyja van, és bár párja "három gyerekig meg se állna", ő egyelőre legfeljebb két babát tud elképzelni.

De kicsoda a Titokzatos Férfi?

A Velvet szívós munkával is csak minimális információt tudott kideríteni Zsuzsa választottjáról, ez a következő: a 34 éves üzletembert Józsefnek hívják. A műsorvezetőnő azonban megmagyarázta a hírzárlat okát: "neki semmilyen kapcsolódása nem volt eddig a médiához, és eléggé tart is a nyilvánosságtól. Még mindig zavarba jön, ha miattam ő is figyelmet kap - ez a kapcsolatunk egyik kényes pontja."

Mezítláb ropta

A szemérmes vőlegényre való tekintettel a pénteki esküvőt is rendkívül diszkrét körülmények közt tartották: a parádsasvári Károlyi kastély tornyában mondták ki az igent két tanú jelenlétében augusztus 20-án. "Szerettük volna megőrizni magunknak ennek a pillanatnak az intimitását" - indokolja Demcsák Zsuzsa a létszám puritán szűkösségét, de ez nem jelenti, hogy a családtagokból és barátokból álló hatvanfős vendégsereg kimaradt volna az élményből. A meghívottak a jelenet ötödik résztvevője, egy operatőr segítségével kivetítőn lehettek részesei a fontos pillanatoknak, amelyeket fogadás és vacsora követett - ez utóbbiak már a társasággal együtt. Érthető azonban, ha a médiát ezek után nem hívták meg az esküvőre: "a párom azonnal válópert is akasztana a nyakamba" - nevetett a telefonba Demcsák Zsuzsa.

Saját tervezésű menyasszonyi ruha

Mint hétfőn megtudtuk, az esküvő remekül sikerült: "Hú, nagyon jó volt, hajnalig roptam a cigánytáncot, végül már mezítláb. Másnap sajgott is a talpam, de a hétvégét ott töltöttük a kastélyszállóban, volt alkalmam kipihenni magam." - mesélte Zsuzsa, aki egyszerű vonalú, elöl zárt, de hátul mélyen dekoltált, törtfehér hernyóselyem ruhában esküdött. A fazont legtöbb ruhájának szállítója, az Orlando nevű divatcég egyik tervezőjével közösen találták ki: "Nem akartam hópehelynek öltözni. Ez a ruha az alakot megmutatja ugyan, mégsem hivalkodó; igazából egy elegáns estélyi, amit a fátyollal varázsoltunk menyasszonyi ruhává."

Az ifjú pár elfoglaltságai miatt még nem utazott nászútra, de szeptember első hetében a Seychelles-szigeteken pihenik majd ki az elmúlt hetek izgalmait.

Jövő, kép

A szép műsorvezetővel ritkán találkozni a képernyőn, mióta nem a Jó reggelt Magyarország! műsorát vezeti. Jelenleg saját produkciós cége és családjának lapkiadójával, valamint rendezvényszervező cégével kapcsolatos teendői kötik le felesleges energiáit, de a televíziózással sem szakított végleg: "Tervezgetem a visszatérést, de már csak akkor megyek bele, ha jóval kevesebb kompromisszummal tudom megvalósítani." - mondja el, és ebbe nyilván az is beletartozik, milyen változások várhatóak az életében családi téren.

Demcsák Zsuzsa saját showműsora műsorvezetőjeként tudná elképzelni magát, példaként az olasz tévét említi: "valami stílusos, intelligens vetélkedőműsort szeretnék, látványos díszlettel, nagyestélyis műsorvezetőkkel, show-betétekkel." Ez nem úgy hangzik, mint amit itthon Vágó Istvántól vagy Jakupcsek Gabriellától látunk; ebben Zsuzsa is egyetért: "hitelességben velük talán nem is tudnám felvenni a versenyt, de nem is ez a célom. Én nem is kifejezetten a magasműveltségre mennék rá, hanem látványos keretek közt, szórakoztató de izgalmas feladványokkal, szélesebb rétegeket szeretnék megszólítani." - tervezi Zsuzsa.

Ezek azonban még csak tervek, és jelenleg nem is az elsőrendűek Demcsák Zsuzsa számára: "az, hogy valakivel összekötöd az életed, hatalmas változás. Most nagyon át kell alakítanom az életem."