Denise Richards megint a melleivel reklámozza a show-ját

2008.07.16. 20:10
Denise Richards It's Complicated című valóságshow-ja újabb borzalmas konfliktushelyzetet mutatott be a celebritás életéből: a színésznőnek topless-napozás közben paparazzók ellen kellett küzdenie. A műsorban volt már epilálás és zuhany alatti meztelenkedés is, a szomszédokat mégis zavarja, hogy a stáb Richards otthonában is forgat, így a színésznő elköltözik.

Denise Richards, Charlie Sheen exneje ismét a melleivel reklámozza az állítólag nagyon bonyolult életéről szóló valóságshow-ját. Ezúttal félmeztelenül üldözi a paparazzót, aki topless-napozás közben próbálta lefotózni a tengerparton, derül ki a RedLasso.com videójából.

A színésznő nem először népszerűsíti meztelenkedéssel az E! csatornán futó It's Complicated című műsort: a nézők nemrég azt láthatták, hogyan epilálja saját kezével intim testrészeit, azelőtt pedig önbarnító-kezelésen vett részt a zuhany alatt, anyaszült meztelenül.

A szomszédság nem kedveli

Denise Richards Hidden Hills-i szomszédainak viszont egyáltalán nem nyerte el a tetszését, hogy a show kezdete óta a nyugis kaliforniai város utcáját stábtagok és újságírók lepték el. A lakók az sfgate.com szerint a helyi hatóságokhoz fordultak panaszaikkal, Denise Richards pedig úgy döntött, a további kellemetlenségek megakadályozása végett, eladja a több mint négymillió dollárt érő házát.

Denise Richards

A lakók az ellen is tiltakoztak, hogy az állatkedvelő színésznőnek 14 kutyája van. A Los Angeles megyei állattartási hivatal ezért felszólította a színésznőt, hogy ha továbbra is ennyi állatot akar tartani, szerezzen be kutyatenyésztői jogosítványt. "Denise egyáltalán nem örült a döntésnek" - nyilatkozta egy forrás a Star magazinnak. A túlzott mennyiségű kutya tartása és a celebritási index közt lehet valami titkos összefüggés: legutóbb Paris Hiltonnak gyűlt meg a baja az állatvédelmi hatóságokkal, amiért az engedélyezett három helyett 17 kutyája volt otthon.