horoszkóp

Terhes lehet Robert De Niro 51 éves felesége

2004.11.19. 16:07
Újra feleségül akarja venni házastársát Robert De Niro, annak ellenére, hogy még el sem váltak. Felesége lehet, hogy ismét terhes, a sokgyermekes, csapodár színész pedig prosztatarákja után rájött, ha nem lesz hűséges, könnyen egyedül marad.
Érdekes dolgok vannak készülőben Robert De Niro és felesége, Grace Hightower között. A pár, bár hivatalosan még el sem vált, mégis szeretné megújítani házassági fogadalmát, még ennél is meglepőbb viszont, hogy közeli ismerőseik azt rebesgetik, Hightower ismét gyermeket vár. Ez azért is lenne különös, mert De Niro felesége már az 51. évét tapossa, bár igaz, előző gyermekét is 45 évesen szülte.

Sok esküvő, sok gyerek

Az újabb De Niro gyermek érkezését még nem erősítették meg hivatalosan, annyi azonban bizonyos, hogy a színész és felesége hetek óta szervezkedik, hogy egy titkos ceremónia keretében ismét egybe keljenek New Yorkban. A vendégek között állítólag ott lesz Martin Scorsese, Billy Crystal, Harvey Keitel, Billy Crudup és Claire Danes.

A régi-új esküvőn felsorakoznak De Niro gyermekei is. Diahnne Abbott-tól két gyermeke van, a 37 éves Drena, és a 28 éves Raphael; Toukie Smith-től kilenc éves ikrei vannak, Aaron és Julian, feleségétől pedig van egy hatéves fia, Elliot, aki a gyűrűt viszi majd szülei esküvőjén. De Niro sajtóképviselője egyelőre semmilyen hírt nem erősített meg, így nem lehet igazán tudni mire készül a 61 éves színész, és a mostanában feltűnően csinosan és kihívóan öltözködő felesége.

Bordatörés, prosztatarák

Robert de Niro 1987-ben ismerte meg Hightowert egy londoni night klubban, és 1997-ben vette feleségül, két évvel később azonban benyújtották a válópert. A válás hivatalosan sosem lett kimondva, jogilag tehát még mindig házasok, de úgy érzik, fogadalmukat meg kell újítani, hiszen egyszer megbotlottak. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár a válás elmaradt, évekig csúnya veszekedések zajlottak a házaspár között, leginkább a gyermek elhelyezése miatt. Egy ízben De Niro a bíróságon azt vallotta, felesége eltörte egy bordáját, mikor rájött, hogy a Marc Anthonytól kölcsönkért jachton egy másik hölgy társaságában hajókázott. Mindezek ellenére végül sikerült kibékülniük, és végül nem váltak el.

"Grace keményen dolgozott, hogy helyrehozza házasságát. Bob is valószínűleg nagyon szereti Gracet, leginkább azért, mert nagyszerű anya." - mondta egy ismerős a New York Daily magazinnak. Összehozta a házaspárt De Niro betegsége is, a színésznél ugyanis tavaly prosztatatrákot diagnosztizáltak, és felesége a kezelések során mindvégig vele volt. Fenti tények ismeretében a Velvet kissé szkeptikusan fogadta a De Niro bébi érkezésének hírét, de informátoraink szerint a tengeren túl egyre nagyobb divat lesz 40, sőt 50 éves korban szülni. Ráadásul barátai szerint az Oscar-díjas színész a betegsége során rájött, legfontosabb számára a család, és hogy legyen mellette valaki, ezért akarja ismét magához kötni feleségét. Ha nem lesz újabb gyerek az sem baj, hiszen így is öt gyermekkel bír már a legutóbbi, Godsend című filmjében nem 61, inkább 71 évesnek tűnő színész.