Denise Richards laptoppal dobott meg két idős nőt

2006.11.10. 12:10
Denise Richards kidobott egy laptopot egy kanadai hotel ablakából, amelyik eltalált két idős nőt, közülük az egyik tolókocsis mozgássérült volt. A színésznő egy paparazzitól vette el a laptopját, hogy ne tudjon képeket feltölteni róla.

A kanadai rendőrség tapasztalatai szerint Denise Richards tanult volt férje szokásaiból, és ezúttal ő verekedett és kezdett súlyos tárgyakat dobálni. A közlemény szerint a színésznő kidobott egy laptopot egy szálloda ablakából, amelyik egy 80 és egy 91 éves nőt talált el az utcán.

Paparazzi a hallban

A színésznő Pamela Andersonnal közösen forgat épp Vancouverben, ahol az incidens azt követően történt, hogy Denise Richards meglátott egy paparazzit a hotel halljában. A fotós épp a róla készült képeket készült a laptopjára tölteni, hogy a megbízó lapjához tudja küldeni azokat a lehető leggyorsabban. A színésznő a fotóshoz sietett, megragadta a számítógépet és kidobta az ablakon. A laptop sajnálatosan két idős járókelőre eset, akik közül az egyik egy tolókocsis, mozgássérült nő volt. A rendőrség információi szerint a két idős nő közül az egyik komolyabban megsérült, kórházba kellett vinni.

Denise Richards ellen hivatalból indított eljárást a kanadai rendőrség. A feljelentés indoka lehet rongálás, könnyű testi sértés, garázdaság.