horoszkóp

Depardieu megkukkolta Sophia Loren új melleit

2008.02.04. 18:13
A tenerifei Santa Cruzban rendezett karneválon Gérad Depardieu és Sophia Loren is a karnevál királynőjét megválasztó zsűri tagjai voltak. A remek karneváli hangulatban Depardieunek arra is maradt ideje, hogy megszemlélje Loren piros ruhába bújtatott melleit, mielőtt megválasztották volna a királynőt.

Gérard Depardieu, francia színész és Sophia Loren, olasz színésznő is a díszvendégei és zsűrije voltak Tenerifén a Santa Cruz-i karneválnak, ami január 30-án kezdődött.

A zsűri feladata a karnevál királynőjének megválasztása volt, de néhány képnek köszönhetően Gérard Depardieu és Sophia Loren jelenléte legalább olyan emlékezetes színfoltja lesz az eseménynek, mint maga a királynőválasztás.

Lesse meg ön is!

Az életet szerető, legutóbb ismét Obelixként bizonyító francia színész az este egy pontján azzal szórakoztatta Lorent, hogy egészen feltűnően bámulta meg a mellét. Persze Loren is ludas volt, mivel melleit alig kordában tartó piros ruhája felhívás keringőre, pontosabban bámulásra. A mellek ráadásul nem is régiek, Loren tavaly májusban tudatta a világgal, hogy unokái mellett új mellekkel is gazdagodott.

Az eseményen több mint 9000 ember vett részt a Typically Spanish beszámolója szerint. A zsűri végül a tizenhét jelölt közül a husszonkét éves Nauzet Celeste Cruz Melot választotta meg győztesnek.


A 2008-as karnevál hivatalos himnusza

Különös módon Santa Cruz polgármestere a tavalyi év királynőjének, Elizabeth Garcíának is csak most adta át a koronát, mert a tavalyi gálaműsor annyira botrányosra sikerült, és annyira nem tetszett a közönségnek, hogy a díjátadót végül csak most tartották meg.

A 2007-es gála koreográfiáját Rafael Amargo készítette, aki egy modern flamenco táncos. A közönség gyűlölte az előadást, egy helyi tanácsos pedig azt mondta, egyáltalán nem szimbolizálta a karnevált.