Johnny Depp nagy álma látszik megvalósulni: a mozivásznon is egy párt alakíthat a nejével, Vanessa Paradis-val. Jack Sparrow kapitány egy cigányembert fog alakítani legújabb filmjében, aki nem tud ellenállni Paradis csáberejének.
Depp és Paradis már évek óta élnek együtt, két közös gyermekük is született, Lily-Rose Melody 1999-ben, Jack pedig 2002-ben. A különcségéről és lázadásairól ismert színész boldog, hogy végre megtalálta azt a nőt, akivel leélheti az életét. Ennél már csak egy dologra vágyott jobban, hogy egyszer egy közös filmben is szerepelhessenek együtt.

Beleszeret Vanessába

A 18 millió dollárból készülő filmben Depp egy cigányembert, Paradis pedig egy veszélyesen csábító nőt alakít. A film Harry Crews The Gipsy's Curse (A cigány átka) című regényéből készül és előreláthatólag idén augusztusban kezdik el a forgatást. Depp egy fogyatékos cigány férfit alakít majd, aki Paradis hatása alá kerül és nem tud szabadulni tőle.

Nem keverné

Az elmúlt hónapokban sokan kérdezték Deppet arról, hogy régóta tervezi-e, hogy a nejével szerepel egy filmben. Azt válaszolta: "Nem sürgettem a dolgot különösebben, úgy voltam vele, ha összejön valami, akkor nagyon boldog leszek. Szeretem elválasztani a magánéletet és a munkát, ha Vanessának közbejön valami más munka, mint egy közös film, akkor én is foglalkozom a jövőbeni filmjeimmel."

Deppet legközelebb egyébként a Stephen King írásából készült Titkos ablak című filmben láthatjuk viszont, melynek hazai bemutatója június 3-án lesz. A film rendezője a Pánikszoba forgatókönyvírója, David Koepp, a főbb szerepekben Depp mellett láthatjuk majd Jonh Turturrót és a Sakáltanyából megismert Maria Bellót is.