horoszkóp

Johnny Depp visszavesz a cigiből

2005.01.31. 12:42
A sztár betöltötte negyvenedik életévét, és úgy döntött, életmódot vált: leszokik a cigiről. Tekintve, hogy eddig szinte egyik kézzel sodort cigarettáról gyújtott a másikra, a végcélként kitűzött napi három szál elég drasztikus változásnak tűnik.

A családjával a francia Riviérán élő, köztudottan láncdohányos sztár úgy döntött, megszabadul káros szenvedélyétől. Bár nem teljesen: úgy tervezi, hogy a leszokási periódus végére beéri majd napi három cigarettával, de ennyit továbbra is engedélyez magának.

A három cigi már reforméletmód

Johnny Depp
Johnny Depp
A színész negyvenedik évét betöltve döntött úgy, hogy csökkenti napi nikotinadagját, és a contactmusic.com-nak adott interjújában azt állítja, eddig elégedett az eredménnyel. "Az a célom, hogy sikerüljön levinni az adagomat napi három szálra. Egy valódi nikotindzsanki tudja, hogy ez a minimum: az aznapi első cigi, amit ebéd után szívsz el, a második, ami a vacsora után jön, és aztán még egy, amit akármikor elszívhatsz - a napi luxus. Ennél azért jóval több volt az adagom."

Az Oscar-díjkiosztón nem gyújthatott rá

Deppet remélhetőleg az általa igen utált Oscar-díjkiosztón való kötelező részvétel sem fogja kihozni a sodrából annyira, hogy ismét a cigihez nyúljon. A színészt idén a Findig Neverlandben alakított főszerepéért Oscar-díjra jelölték, így kénytelen lesz megjelenni a díjkiosztón, holott sem ő, sem élettársa, Vanessa Paradis nem rajong az ilyen kötelező jellegű partikért. A tavalyi élményeik után különösen nem: "Vanessával végig csak arra tudtunk gondolni, mikor és hol lehet rágyújtani, mikor kapunk végre valami italt, és egyáltalán, hogy mikor lesz már végre vége? Ja, és még azért is imádkoztam, hogy lehetőleg ne én nyerjem. Kifejezetten megrázott, amikor megtudtam, hogy egyáltalán jelöltek - először nem is értettem, egyáltalán miért? Jó, egy ilyen jelölés persze hízelgő, de én nem ezért dolgozom."