Dér Henit megmérgezte a távkapcsolat

2007.04.22. 15:20
Dér Heni, a Sugarloaf énekese betöltötte 21. életévét. Barátai ebből az alkalomból egy meglepetés bulit szerveztek neki, amitől komolyan meghatódott. Alkohol hatása alatt adott interjújában arra is kitért, hogy szerelmével úgy döntöttek, egyelőre szüneteltetik a jópofizást.

Dér Heni, a Sugarloaf énekese most ünnepelte 21. születésnapját. Mindenki örömére. Első meglepetés bulijára meghívták barátai még az újságírókat is, akik szép számban meg is jelentek a jeles napon. Dér alig tért magához, annyira meg volt hatódva a figyelmességen. Sírt és nevetett is a belvárosi szórakozóhelyen.

forrás: juj.hu

A pasija van is meg, nincs is. "Most vagyok kilábalóban egy egyéves kapcsolatból, ami eléggé komolynak számított a kis életemben - így jellemezte szerelmi viszonyát az énekesnő. A juj.hu-nak adott interjújában még arra is kitért, hogy exe(?) vajdasági és nehezen vagy szinte sose találkoznak. A távolság megmérgezi a kapcsolatukat. Dér közben az is állította, hogy a közeljövőben nem szeretne lekötni magát és semmilyen eljegyzés nem hozza lázba.

forrás: juj.hu