horoszkóp

Dér Heni nem érti az Animal Cannibals jelölését

2009.02.15. 13:43
A Fonogram díjátadó gálaestjén Dér Heniből a juj.hu riporterének sikerült épkézláb mondatokat kicsikarni. És elmondta, nem érti miért dance-pop kategóriában jelölték az Animal Cannibals-t, amikor rapet nyomnak.

Aki azt hiszi, hogy a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest legizgalmasabb eseménye a nyertesek ismertetése, az téved. A juj.hu is tisztában van azzal, hogy mikor jön el az a hőfok az ilyen eseményeken, illetve, hogy melyik az a pillanat, amikor már érdemes a mikrofont a vendégek orra alá tolni.

"Mi is szeretjük, ha egyre jobb állapotban vannak az énekesnők" - vetette oda Dér Heninek a riporter, de a Megasztár üdvöskéje fel sem vette a célzást. Széles gesztikulációk, grimaszok és kacsingatások közepette azért sikerült annyit kiszedni a Sogarloaf énekesnőjéből, hogy nem érti a dance pop kategóriában jelölt Animal Cannibals-t.

"Remélem sok nézőtársam egyetért velem, hogy nem értjük. Nem értjük, miért pont dance pop kategóriában jelölték, amikor rap-et nyomnak. De ez nem az ő hibájuk. És imádom őket. A másik hozzáfűznivalóm az az, hogy amikor Kovácsovics Fruzsina kijött a díjával és megláttam őt, akkor azt mondtam: Na, tudod, mit? Tőled nem sajnálom. Ennyi." És tényleg ennyi volt.