Dér Heni és Beszeda Gábor műsorvezető három hónap együttlét után szakítottak. Így az augusztus végén még pasizni vágyó énekesnő most újra szingli. Bár az RTL Klub műsorvezetője a szakításról egy tévéműsorban számolt be, részleteket egyikőjük sem árult el.

Vége és pont - mondta a Velvetnek Dér Henihez fűződő kapcsolatáról Beszeda Gábor, aki a Cool TV-ben elárulta: nehezen tudta elviselni, hogy párja, a Sugarloaf énekesnője folyton távol van. Az RTL Klub műsorvezetője a Cool Live-ban mesélt a szakításról, amelyre három hónap után került sor, a műsorvezető szerint közös megegyezéssel. Beszeda Gábor ennek ellenére nem keseredett el, mert úgy véli, sok nő nagyon jó pasinak tartja. A műsorvezető arról is beszélt, régebben sokat küzdött azzal, hogy elfogadja a magasságát, de ma már nincsenek önértékelési zavarai.

Megkerestük a Megasztárban feltűnt Dér Henit is, aki exbarátjához hasonlóan nem szeretne nyilatkozni a szakításról. A Sugarloaf énekesnője korábban nem volt ennyire szűkszavú: augusztus végén, az együttes Szingli lány című kislemezének megjelenése előtt például közleményben tudatta, hogy megelégelte az egyedüllétet, ám valamiért nem tud komoly párkapcsolatot létesíteni: "Nagyon sok emberrel találkozom a koncertjeinken és más rendezvényeken, de valahogy egyik férfi sem tudta eddig rabul ejteni a szívem. Valahogy mindegyikből hiányzik valami. Nem értem mi lehet a baj? Túl magasra tettem a mércét vagy csak én vonzom a fura figurákat? Még azt sem állítanám, hogy senki nem mer odajönni és kezdeményezni. Lehet, hogy velem van a baj?".

Az énekesnő egyébként korábban arról beszélt a Velvetnek, szingli típusnak tartja magát, akinek egy kapcsolat után jól esik a szabadság.