horoszkóp

Deutsch Tamás felvette a Für nevet

2006.01.18. 09:47
Deutsch Tamás új neve most már hivatalosan Deutsch-Für Tamás. Ahogy a fideszes országgyűlési képviselő a Blikknek elmondta, annyira szerelmes feleségébe, Für Ágnes Saroltába, hogy fölvette a nevét.

Deutsch Tamás tavaly nyáron vette feleségül Für Lajos egykori honvédelmi miniszter lányát. A névváltoztatással összetartozásukat akarta jelezni a képviselő, így mostantól mindkettőjük neve hivatalosan Deutsch-Für. Ezáltal a politikusnak most már három, feleségének pedig négy neve van.

Nem tipikus

Magyarországon a férjek alig másfél éve fejezhetik ki összetartozásukat feleségükkel ily módon. A XI. kerületben például az elmúlt évben tíz alatt volt azoknak a száma, akik feleségük és saját nevük kombinációját választották az esküvő után, tudta meg a lap. Manapság a hölgyek szeretik megtartani eredeti nevüket, a "-né" pedig már teljesen kiment a divatból.

A Fidesz révén ismerkedtek meg

Deutsch Tamás 2004 nyarán vált el feleségétől, tavaly nyáron viszont ismét házasságra adta a fejét. Alig egy év elteltével, titokban vette el Für Ágnest, akivel a Fidesz révén ismerkedett meg, hiszen a hölgy az Országimázs Központban dolgozott, majd később a párt programszervezője lett. Deutsch Tamás előző házassága még azt is átvészelte, hogy a politikusnak titkárnőjétől, Urr Anitától született egy gyermeke.

Anettka maradt Fehér

Míg Deutsch Tamás boldogan vette fel új felesége nevét, addig Fehér Anettka bulvárhősből nem lett Forgácsné. Mivel éveken át küzdött az Anettka név anyakönyveztetéséért és fényes karrierjét is a Fehér vezetéknévvel futotta be, Anettkának eszébe sem jutott, hogy felvegye Forgács Rezső nevét, aki néhány hónapja a férje.