Családot alapítana a 31 éves Cameron Diaz új barátjával, Justin Timberlake-kel. A színésznő szeretné, ha már 2004-ben nekiállnának a gyerekgyártásnak a kilenc évvel fiatalabb popsztárral, adta hírül az Imdb.com.
A szerelmespár barátai szerint Cameronék 2004-ben talán összeházasodnak, és bár a színésznő szívesen családot alapítana, a zsenge Justin még nem tudja, alkalmas-e az apaszerepre.

"Justin imádja Cameront. Bár egyelőre még nem közölték hivatalosan, hogy egybekelnek, mindannyian tudjuk, hogy ez még valószínűleg idén megtörténik" - mondja egy, az énekeshez közel álló személy. "Ha Justin szerelmes, akkor szerelmes. Nehéz egy ilyen párkapcsolat, különösen, hogy annyit foglalkozott a sajtó Justinnal a közelmúltban."

"Még egy olyan nagyszerű személyiségnek is nehéz lehet ez a helyzet, mint Cameron. De hát vállalták a nyilvánosságot, és igazán odaadóak" - folytatja az ismeretlen nyilatkozó.

Az egyetlen probléma

"Az egyetlen probléma, hogy Cammie szeretne családot alapítani. Mivel csaknem tíz évvel idősebb Justinnál, nem csoda, hogy hamarosan anya szeretne lenni. Azt mondta, hogy idén szeretne gyereket szülni, miközben Justin inkább kettesben töltené vele 2004-et. Ez súrlódáshoz fog vezetni" - jósolta Justin és Cameron ismerőse.