horoszkóp

Justin Timberlake eljegyezte Cameron Diazt

2005.01.07. 11:02
A színésznő és fiatalabb barátja szilveszterkor eljegyezték egymást. Diaz örömében azóta is hatalmas gyémántgyűrűjét mutogatja, amikor épp nem fehérneműmodelleket dobál jégkockával féltékenységében.

A 32 éves Cameron Diaz és 23 éves barátja, Justin Timberlake hivatalosan is bejelentették eljegyzésüket. Diazt azóta már egy óriási gyémánt eljegyzési gyűrűvel a kezén látták, a hírek szerint barátja szilveszterkor kérte meg a kezét. A színésznő és az énekes szűk baráti körben köszöntötte az új évet egy Los Angeles-i étteremben; a menyasszony ekkor már izgatottan mutogatta a gyűrűt az asztaltársaságnak.

Az anyós egyszer már közbeszólt

#alt#
Justin Timberlake és Cameron Diaz
A pár kapcsolata 17 hónapja tart, és együtt is élnek Diaz másfél millió dolláros fényűző luxusvillájában Hollywood Hillsben. Esküvőről is többször pletykált már a bulvársajtó, legutóbb augusztusban hallottunk arról, hogy a színésznő romantikus, karácsonyi esküvőt tervez - akkor az anyóson bukott meg a dolog, aki szerint 23 éves fiának még nem kellene lekötnie magát. A kapcsolatot a bulvársajtó már több ízben is temette, bár legutóbb inkább arról írtak, hogy Diaz gyerekes féltékenységében jégkockával dobált meg egy húszéves modellt az egyik menő New York-i étteremben.

Lehűtött kedélyek

Deanna Miller fehérneműmodell - aki a Victoria's Secret legutóbbi kampányában is szerepelt - a GQ magazin fotósorozatán hempergett és flörtölt Timberlake-kel a brazil tengerpart homokjában. Az étteremben Diazék Miller és társaságának asztala közelében kaptak helyet, aminek a színésznő állítólag egyáltalán nem örült: nemtetszését úgy fejezte ki, hogy a neki háttal ülő lányt jégkocka-forgácsokkal szórta meg. Egy szemtanú szerint "Cameron a vacsora alatt egész végig Deannát dobálta. Néha bocsánatot kért: "hoppá, lányok, bocsi" - de aztán mindig folytatta tovább". Diaz szóvivője szerint mindenesetre az egész sztori alaptalan és nevetséges pletyka.