horoszkóp

Cameron Diaz indián népviseletben esküdne

2005.01.17. 15:28
Cameron Diaz és Justin Timberlake idén állítólag tényleg összeházasodnak - állítja a bulvársajtó, ami tavaly már azt is tudni vélte, milyen esküvőt tervez a jegyespár. A legújabb hírek szerint nem olyat.
Miután Timberlake hivatalosan is eljegyezte barátnőjét, a sajtó ismételten az esküvő részleteinek taglalásával foglalja el magát. Tavaly tudni vélték, hogy Diaz romantikus, hóeséses karácsonyi esküvőről álmodozik, amikhez akár még hógépeket is igénybe vennének, de egy Hamupipőke-ruhát mindenképp. Most azonban újabb verzió kapott szárnyra a közelgő szertartás részleteiről. Eszerint a színésznő az amerikai őslakosok ruhájában szeretné kimondani az igent, mivel édesanyja, Billie révén indián ősökkel is rendelkezik felmenői közt.

Dögös, fehér bőrcucc

Cameron Diaz
Cameron Diaz
David "Fekete Ló" Jet, indián divattervező - és Diaz régi barátja - már felkérést is kapott a pártól, és jövő héten indul Los Angelesbe, hogy megbeszéljék a részleteket. Reményei szerint "valami igazán dögös indián esküvői ruha lesz majd, fehér mokasszinokkal, meg minden. Szerintem Cameron nagyon jól nézne ki egy ilyen rövidebb, fehér bőrcuccban, gyöngyökkel, amihez a mokasszin is passzol. Van már egy hasonló ruhája, de ez teljesen más lesz, és nagyon klassz!" - árulta el a tervező előzetes terveit.

Klasszikus lánykérés, csendes esküvő

Timberlake újévkor kérte meg a színésznő kezét, ismerősök szerint a klasszikus módon, térden állva tette fel a nagy kérdést, és még jövendőbeli anyósa és apósa hozzájárulását is kikérte. Diaz állítólag nagyon meglepődött a lánykérésen, de nem volt ellenére az ötlet - a helyes döntésben nyilván az a brilliáns Tiffany-gyűrű is segítette, amit Timberlake a kéréshez mellékelt. "Nagyon dúl a szerelem köztük" - mondta el egy barátjuk - "De nem terveznek nagy esküvőt, inkább olyasmiben gondolkoznak, mint amilyen Gwyneth Paltrow és Chris Martin szertartása volt: azt szeretnék, hogy szép és meghitt legyen".