horoszkóp

Neten árulják Cameron Diaz szexvideóját

2004.07.07. 16:30
Paris Hilton, Pamela Anderson és Severina Vuckovic horvát popsztár után ezúttal Cameron Diazról bukkantak föl az interneten kétes eredetű videófelvételek. Az 1992 óta porosodó kazetta könnyed szado-mazo jelenetekben ábrázolja az ártatlan tekintetű színésznőt - legalábbis ezt állítja az az oldal, ahonnét 40 dollárért letölthető.
A videón a melleit szabadon hagyó dominát alakító Diaz bőr- és lakkszerkóban tevékenykedik mindenféle láncokkal és vaskarikákkal. Az akkoriban mindössze 19 éves színésznő egy John Rutter nevű fényképésznek pózol a videón és a képeken. A felvételek nyilvánosságra kerülését a színésznő úgy tűnik, hiába próbálta megakadályozni, a fotós a jogokat eladta a scandal-inc.com weboldalnak, ahol bárki megtekintheti a videót 39,95 dollár kifizetése ellenében.

Férfi pórázon

A New York Post amerikai bulvárlap letöltötte a videót, mely a bőrbe és necc harisnyába öltözött Diazzal és Natashával kezdődik, amint egy megbilincselt ágyékkötős modellt ostoroznak. A hölgyek hajukat rázzák, fogukat csikorgatják és vadul csücsörítenek, később pórázon sétáltatják a fekete bőrmaszkot viselő férfit. A videó egyik legemlékezetesebb pillanata állítólag az, amikor Diaz fedetlen keblét sűrített levegővel fújja, miközben eképpen vihorászik: "Wooo! Nézzétek! Nézzétek, mekkorák lettek!"

Hiába perel Diaz

Tekintse meg képeinket!
Diaz tavaly júniusban indított pert a fényképész ellen, amikor az értékesíteni akarta a színésznő topless fényképeit és a filmszalagot. A felvételek rögzítésének idején Diaz még csak egy 19 éves dögös modell volt, akit alig ismert valaki.

"Legjobb tudomásom szerint Rutter már évekkel ezelőtt eladta a kazetta és a fotók jogait, amiket a scandal-inc.com csak valamikor idén év elején szerzett meg" - állítja egy csak KB monogrammal jelölt PR-szakértő a scandal-inc.com által kiadott sajtóközleményben. "Nagyon hosszú ideig tartó bírósági ügy volt, ahol a vádak közt zsarolás és hamisítás is szerepelt, az ítélet szerint azonban tényleg Ruttert illették a szerzői jogok" - nyilatkozta a szakértő. Az ügy a scandal-inc.com állításával ellenben azonban még korántsem zárult le: a bíróság tavaly augusztusi ideiglenes intézkedésében megtiltotta Rutternek a képek és a videó kiadását, amíg végleges döntés nem születik arról, kit illetnek az anyagok felhasználási jogai.

Ahogy még soha

"Azt kell, hogy mondjam, hogy Diaz kisasszony nagyon szexi ezen a felvételen. Annak a ténynek, hogy keblei fedetlenek és szépsége ilyen mértékben megnyilvánul, mi csak örülünk" - nyilatkozta Losha, a scandal-inc.com szóvivője, majd hozzáfűzte: "Úgy láthatják itt, ahogy korábban még sosem látták és ahogyan soha nem is fogják látni. Miután megnéztem a filmet, úgy éreztem, hogy a valódi Cameront ismertem meg, aki természetes hangján szól hozzám, és nem egy filmben szereplő karakterként. Ez egy valós dokumentumfilm azokból az időkből, amikor Diaz még vad volt, fiatal és szabad" - összegezte benyomásait a szóvivő, aki vélhetően gyors meggazdagodást remél a filmletöltésekből befolyó összegek révén.