horoszkóp

Cameron Diaz idén már a tizedik igazit találja meg

2007.11.19. 12:30
Mióta a színésznőt év elején Justin Timberlake ejtette, flippergolyóként lökődik egyik férfitól a másikig. Az aktív párkeresésbe kezdett énekesnő most egy izraeli üzletemberrel próbálkozik.

Cameron Diaz kellemes hétvégét töltött el Las Vegasban Liran Peterzillel, egy izraeli üzletemberrel.

A párt a Mirage Hotel Jet nightclubjában látták, ahol a szemtanúk elmondása szerint igencsak jól érezték magukat. "Szinte egész éjjel egymás mellett voltak. Liran átkarolta Cameront. Cameron nagyon jól érezte magát. Úgy nézett ki, hogy csak vizet iszik, de nagyon élvezte az estét. Egész éjjel együtt nevettek és viccelődtek" - meséli egy szemtanú a brit Now magazinnak.

Diazzal idén januárban szakított Justin Timberlake, és azóta nem nagyon találja a helyét a férfiak között. Idáig kilenc fickóval töltött romantikus perceket az idén, Peterzil a tizedik.

A színésznő eddigi pasijai leginkább színészek és zenészek voltak, igaz beesett már egy szörfös, egy hotelmilliárdos és egy Rotschild is, mostani fickója viszont valamennyire kilóg az igen színes sorból.

Liran Peterzil jelenleg a hotelszakmában gyűjti a pénzét, de korábban Izrael amerikai nagykövetségén volt viszonylag magas pozícióban. Peterzil volt a nagykövet elsőszámú asszisztense. A neve akkor lett ismert, amikor még 2005-ben arról volt szó, hogy személyi problémák miatt visszahívják a végül 2006-ban leváltott nagykövetet.

Az akkor huszonnégy éves Peterzilt pedig állítólag azért akarták eltávolítani, mert nem sikerült összehoznia egy fotózást, amin az izraeli külügyminiszter és a felesége együtt vettek volna részt Madonnával.