Hiába keresne magának rendesnek mondott munkát Alexandra Diamond, a Cool tévés Müller Attila végleg kirúgta. A ma már csak sztriptízből élő volt pornós szerint a múltja miatt ért véget az álomszerelem.

Alexandra Diamond pornószínésznő, sztriptíztáncosnő és Müller Attila, a Cool Tv műsorvezetője végleg szakítottak. A három magyar Pornó Oszkárt nyert táncosnő és a műsorvezető tavaly októberben jött össze. A romantikus randik után nem sok időt tölthettek együtt, mert Alexandra Diamond-nak két hétre el kellett utaznia Thaiföldre, dolgozni. Hazatérése után ország-világ előtt fölvállalták, hogy együtt vannak. A szőke sztriptíztáncosnő a Velvetnek elmondta, hogy a hosszú távollét lehet az egyik ok, amiért végül szétmentek Müller Attilával.

„Az első szakítás után romokban hevertem, de barátok maradtunk és tartottuk a kapcsolatot egymással. A további találkozások alkalmával rámenősebb lettem, és sikerült elérnem, hogy újrakezdjük, természetesen ezt már eltitkolva a nagyközönség elől."

Alexandra Diamond szerint nagyon sokan támadták a szerelmüket, hiszen Müller Attilára nem vetett jó fényt, hogy egy volt pornósztárral jár, aki ugyan a filmezést már négy éve befejezte, de erotikus tánccal keresi a kenyerét. Ezért teljes titokban tartották az újrakezdést, hogy senki ne befolyásolhassa egymás iránti érzelmeiket. Rendezvényekre nem jártak, adásban megmaradtak a műsorvezető és vendég viszonynál.

Müller Attila

Müller Attila azonban újra döntött, és ismét arra az elhatározásra jutott, hogy ez a kapcsolat nem fog működni az adott helyzet keretein belül. Egy hete újra kimondta a szakítást. Hiába tartották titokban, támadások érték a műsorvezetőt és a pornósztárt is. Alexandra Diamond nehezen viseli a szakítást, de tiszteli annyira Müller Attilát, hogy döntését elfogadja és tiszteletben tartsa. Reméli, hogy a jövőben nem szakad meg a barátság kettejük között.

A táncosnő elmondta, hogy teljesen megérti volt párját, ugyanakkor már régóta tervezi, hogy végleg abbahagyja a táncolást is és a két végzettségével a kezében nekilát állást keresni. Egészségügyi és vendéglátói tanulmányokat végzett, ráadásul több nyelven is beszél. A jövőben azonban szeretne vagy rendezői vagy műsorvezetői pályára lépni, ezzel együtt teljesen lezárni pornós és erotikus múltját. Jelen pillanatban mégis az augusztusi Erotika Kiállításra készül, ahol a fellépőket fogja konferálni és már nagyon várja, hogy be mutathassa milyen jó beszélőkével áldotta meg a sors.