Tízezer önjelölt közül választ asszisztenst P. Diddy

2007.07.17. 10:26
Most bárki jelentkezhet, aki meg szeretné pályázni P. Diddy személyi asszisztensi állását. Nem kell mást tennie, csak feltölteni a YouTube-ra a jelentkező videót, és várni, hogy a rajongók beszavazzák a legjobbak közé. P. Diddy komoly elvárásokat támaszt, a jelentkezőnek nem csak olvasni és számolnia kell tudni, de diplomával is rendelkeznie kell. Eddig tízezren jelentkeztek.

A hip-hop sztár a következő szavakkal biztatja a jelentkezőket: "Ez egy új korszak. Felejtsétek el, hogy bejöttök reggel az irodába egy interjúra és úgy izgultok, hogy csorog rólatok a verejték. Töltsétek fel a videótokat a YouTube-ra." Aztán amikor észrevette, hogy milyen lavinát indított el, a fejéhez kapott: "Jézusom, mi lesz ebből? Rengeteg ember akar valamit kezdeni a popszakmában. Mindenkinek meg kell adni erre az esélyt."

Ez mindenkinek tiszta haszon

Itt mindenki jól jár, mert ahogy a sztár megfogalmazta: "Én azzal, hogy így keresek személyi asszisztenst, esélyt adok valakinek, hogy valóra váljon az álma, és ő is segít nekem, mert hozzásegít engem ahhoz, hogy a legjobb lehessek. Erről szól ez az egész, segítünk egymáson. Kicsit elszabadultak a dolgok azzal, hogy több mint tízezer ember jelentkezett az állásra, úgyhogy muszáj meghatároznom pár alapkövetelményt."

Az ideális asszisztens ismérvei

A hip-hop sztárhirdetésére több mint tízezer jelentkező akadt, akik a YouTube-ra feltöltött "videós önéletrajzzal" pályáztak. A sztár most arra kérte a rajongóit, hogy első körben szavazzák meg, ki jusson tovább az interjúra. A győztes azonban korántsem biztos, hogy annyira szerencsés, mint most hinné, mert P. Diddy saját elmondása szerint, főnökként gyakran kibírhatatlanul viselkedik: "ordítozom és megőrülök néha". Ezen kívül rengeteget kell dolgozni, úgyhogy aki mellette lesz, nem sokat fog aludni.

Nehogy azt higgyük, hogy elég elviselni a sztárallűröket, Diddy további követelményeket állít fel a jelentkezőknek: "Tudnod kell olvasni és írni. Ha a személyi asszisztensem akarsz lenni, és velem akarsz utazni Londonba és Milánóba megmondani, hogy ilyen ruhában végigmehetek-e a vörös szőnyegen és segítesz a következő milliárdos üzletet nyélbe ütni, akkor tudnod kell számolni is." Az álomasszisztensnek legalább főiskolai diplomával kell rendelkeznie, úgyhogy ezért "fiúk, lányok, ha nincs még ilyen végzettségetek ki kell járnotok az iskolát, különben Diddy nem fog felvenni titeket" - szól P. Diddy intelme a fiatalsághoz. Aztán hozzáteszi, hogy: "De egy csomó jó dologban és mókában lesz részetek."

Diddy tud élni

Az biztos, hogy mókás lesz vele mászkálni, mert Diddy mindennek megadja a módját: nemrégiben Dél-Franciaországban nyaralt, ahol egy napernyőtartó segéddel parádézott, aki a tűző naptól védte őt, míg el nem érték a biztonságos jachtot. Ő világ leggazdagabb hip-hop énekese a 158 millió dollárra becsült vagyonával, úgyhogy akár minden lépéséhez külön árnéykoló embert bérelhetne.

Kim Porter hagyta ott P. Diddyt

P. Diddy nemrég szakított barátnőjével. A modell viszont cáfolta , hogy Diddy hagyta volna el őt, állítása szerint ő döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatuknak. A The Insider című tévéműsorban elmondta: "Tíz évnyi se veled se nélküled jellegű kapcsolat után úgy döntöttem ideje pontot tenni a végére. Azt tettem ami mindenkinek a legjobb - nekem, Sean-nak (P. Diddy), és a családunknak. Szeretnék új fejezetet nyitni az életemben, szeretném, hogy ha lendületet venne az életem, és neki is csak minden jót tudok kívánni. Azt, hogy szeressék, tiszteljék, egészséget és boldogságot." A 35 éves Porter azt is elmondta, hogy barátok maradnak és a gyermekeiknek is megpróbálnak majd továbbra is mindent megadni. A párnak három gyereke van, a kilenc éves Christian, és a hat hónapos ikerpár : D'Lila és Jessie James. Porternek korábbi kapcsolatából van még egy tizenkét éves kisfia is, Justin. - írja a news.sawf.

A Hollyscoop szerint Porternek igazából elege lett abból, hogy Diddy állandóan megcsalja, úgyhogy jobbnak látta, ha bepakol és átköltözik manhattani lakásába. Anyagilag ugyan nem jár rosszul a különválással, mert az évente több mint egymillió dollárba kerülhet (180 millió forint) az énekesneka tartásdíj.

A hip-hop szupersztár a szakítás óta nem ült ölbe tett kézzel - egy hosszú combú szőke bombázóval vigasztalódik. A párost Baltimorban látták együtt a People szerint. Diddy és a szőkeség egész éjjel buliztak, egyik bárból a másikba mászkáltak egy fehér limuzinnal, miközben méregdrága pezsgőt kortyolgattak és táncikáltak a klubokban.