Ha már celeb, legyen kövér!

2009.03.03. 09:15
Hajós Andrást a Heti Hetesben osztották a kihízott öltönye miatt, Liptai Claudiát az sms-ezők cikizik folyamatosan az alakjával, Molnár Anikó a Velvet kommentelői szerint úgy néz ki, mint egy NDK-s úszónő, Kustánczi Lia figyelmét pedig felhívták a Duci Magazinra. Celebek, akik küzdenek a súlyfelesleggel.

Molnár Anikó

Kommentelőink javarészt NDK-s úszólányhoz tudják hasonlítani jelenlegi formájában Molnár Anikót, noha tény, hogy az egykori valóságshow szereplőt már a Nagy Ő forgatásán sem döntötte volna fel egy erősebb széllökés. Molnár egyébként évek óta keresi az igazit , mint mondta, a célpont lehet akár hentes is vagy ügyvéd. Olvasóink emellett sem tudtak szó nélkül elmenni: "Az egyikkel két pofára lehet zabálni, a másiknak lóvéja van. Kiváló" - írta Johnny Favorite. Elkeseredésre meg semmi ok, egy másik kommentelőnk szívesen fogalkozna vele, ha lefogyna 40 kilót.

Hajós András

"Nem szorít?" - hangzott el február elején a könyörtelen kérdés a Heti Hetesben Hajós András felé, aki szinte mozogni nem bírt a kihízott öltönyében. "Menjetek a picsába!" - fogalmazódott meg a válasz pillanatok alatt a showman-ben, akin még percekig köszörülték nyelvüket a többiek. "Kétségtelen, hogy amikor vásároltam, akkor más volt a térfogatom. 10 kilóval kevesebb voltam" - vallotta be kényszeredetten, bár a látvány úgyis magáért beszélt.

Szabó Győző

Folyamatos harcban áll a mérleggel a Beugró sztárja is. Szabó Győző a való életben is hol macsót alakít, hol pedig egy jóllakott menzás szerepében tiszteleg. Amilyen gyorsan fel tud szedni 10 kilót, azt utána ugyanolyan gyorsan le is adja, ez persze nem kicsit viseli meg a bőrét: a Lány a kertben című színdarabban meztelenül is mutatkozik , de inkább egy leeresztett lufira hasonlít, mintsem egy hedonista apára.

Erdélyi Mónika

Első gyermeke születése után 9 hónap alatt sikerült megszabadulnia a súlyfeleslegtől a Mónika show háziasszonyának. A kisebbik kislány, Olívia születése után sem esett kétségbe, eleinte nem érdekelték a kilók, aztán a kezébe kerültek a régi fotók és rájött, hogy ideje lenne diétázni. Erdélyi Mónika tavaly a Fókusz című műsorban arról számolt be arról, hogy megváltoztatta az étkezési szokásait és már 9 kilót sikerült leadnia - úgy tűnik, az állapota azóta stagnál, és inkább kerekedik az arca, amit most még csak a boldogságra sem lehet fogni.

Liptai Claudia

Liptai Claudia célkeresztjévé vált a Mokka nézőinek. Akik már a kezdetektől kezdve követik a színésznő pályafutását, azok bizony nehezen tudják megbocsátani, hogy az egykori szexideál pillanatok alatt nehézbombázóvá avanzsált. Többször előfordult már hogy a képernyő alján futó sms-ben illették keresetlen szavakkal, utalva arra, hogy súlya miatt nem éppen egy nőies jelenség. A Velvet olvasói sem kímélik, legutóbb az ételmérgezésével kapcsolatos hírnél fejtették ki véleményüket az olvasók: "Lehet, 80 kiló alá fog zuhanni a súlya, most mi lesz vele?- aggódott az egyik kommentelő.

Kustánczi Lia

Pajzsmirigy-alulműködése miatt három hónap alatt tíz kiló súlyfelesleget mutatott a mérleg Kustánczi Liánál is. Az egykori playmate egyből a karrierje miatt kezdett el aggódni, mire az orvosok megnyugtatták, hogy vissza fogja nyerni régi alakját. A Velvet egyik kommentelője sokkal egyszerűbb megoldást kínált fel a modellnek: finoman pedzegette neki a Duci Magazin adta lehetőségeket.

Gáspár Győző

A fogyókúra már mánia Gáspáréknál, a showman szinte minden lehetőséggel megpróbálkozott, hogy olyan sukár legyen, mint a régi szép időkben. Reklámarca egy fogyasztószernek, felröppentek a hírek a gyomorgyűrű műtétjéről is, a Győzike shownak köszönhetően pedig fültanúi lehettünk annak, hogyan távozik a roma rapper gyomrából a répapapi. A végeredmény mindenesetre látványos, Gáspár cirka 60 kilótól szabadult meg rövid idő alatt, amik úgy tűnik, szép lassan Bea asszonyra kúsznak át.