Letartóztatták Ms Dynamite-ot

2004.10.07. 15:52
A British Awards gálán a legjobb angol női előadónak kikiáltott énekesnő önként jelentkezett a rendőrségen, hogy vallomást tegyen. A testi sértéssel vádolt énekesnőnek egy londoni bíróságon kell tisztáznia magát.
Testi sértés miatt Londonban letartóztatták a népszerű brit előadót, Ms Dynamite-ot.

Önként jött

A 23 éves rapper-énekesnő egy kínai étterem bejáratánál keveredett vitába egy nővel szeptember 17-én. Szó szót követett, majd a rapper pofon ütötte a másik nőt. Courtney Love-val ellentétben Ms Dynamite azonban úgy döntött, hogy felelősséget vállal tettéért, és két héttel később önként jelentkezett a rendőrségen, hogy vallomást tegyen.

"Egy 23 éves nő október elsején valóban megjelent a londoni rendőrkapitányságon és elismerte vétségét egy szeptember 17.-ei incidensben" - erősítette meg a hírt a rendőrség egy közleményben, de a letartóztatott nőről nem közöltek további információt.

Ms Dynamite-ot a hírek szerint a rendőrségen kihallgatták, majd óvadék ellenében szabadon engedték. A dolog azonban nem marad ennyiben, az énekesnőnek ugyanis hamarosan bíróságon kell tisztáznia magát. A Reuters értesülése szerint novemberben tárgyalják az ügyét.

A sikeres anyuka

Ms Dynamite, polgári nevén Niomi McLean-Daley 2002-ben bombaként robbant be a köztudatba. Az akkor kiadott A Little Deeper című albumáért több zenei díjat is begyűjtött: két trófeát kapott a Brit Awards gálán, hármat pedig a MOBO (Music of Black Origin) díjkiosztón.

Kis híján feladta a zenélést, amikor kiderült, hogy gyermeket vár barátjától, Dwayne Seaforth-tól, később azonban azt nyilatkozta, hogy fia születése után nem sokkal ismét színpadra áll. A Shavaar névre keresztelt kicsi tavaly júliusban született.