Annácska egy Depeche Mode-taggal hált?

2006.10.19. 13:29
Kelemen Anna ügyes Depeche Mode gruppie-ként a márciusi DM koncert után becserkészte Martin Gore-t és az ágyában kötött ki. Egy kitűnő szellemiségű éjszakát töltöttek együtt.

A márciusi Depeche Mode koncert után Kelemen Annát annyira sokan látták Martin Gore-ral, hogy Annácska a Hot című bulvárlapnak végre bevallotta, valóban felment a zenész szállodai szobájába.

A testnél fontosabb volt a szellem

Kelemen Anna a koncert után a szálloda bárjában találkozott Martin L. Gore-ral, majd nem sokkal később a zenész szobájában kötöttek ki, legalábbis ezt állítja.

Annácska szerint fantasztikus éjszakájukban nem is a testiség, hanem a szellemiség volt a fontos, többek között, mert Martin L. Gore minden tekintetben művész.

Nem egyéjszakás kaland

Ennyit árult el Kelemen Anna a lapnak, többet csak azért nem, mert annyira tiszteli a zenészt, hogy nem fecseg ki róla intim dolgokat. Azt azért még leszögezte, hogy nem egyéjszakás kalandról volt szó, mert a mai napig barátságban vannak. Arra viszont nem tért ki, hogy barátságukat emailen, telefonon, sms-ben, esetleg más módon ápolják-e.

Azt szintén nem árulta el, mikor találkozott utoljára a szupersztárral.