Demi Moore negyven fölött jobban néz ki mint fiatalon, bár ez sok pénzébe került. Hiába költött azonban ennyit, Hollywoodnak mégse kell.

Demi Moore néhány évvel ezelőtt 226 000 fontért (kb.85 millió forint) szabatta át magát tetőtől talpig egy plasztikai sebésszel, hogy visszanyerje fiatalságát. A műtétek tökéletesen sikerültek, a színésznő jobban néz ki, mint fénykorában - írja a Daily Mail. A 29 éves Ashton Kutcher 44 évesneje viszont még így sem kap szerepet, ami arra sarkallta, hogy kikeljen Hollywood fiatalság-imádata ellen. Egy magazinnak adott interjújában elmondta: "Egy ideig kihívásként gondoltam arra, hogy az én koromban szerepet találjak Hollywoodban. Ez így volt egészen addig a pontig, amíg nem jöttem rá, hogy igazából nem tudják, mit kezdjenek velem. Nem vagyok már húsz éves, sőt harminc is jócskán elmúltam már. Nincs annyi jó szerep a negyven év feletti nőknek. Legtöbb esetben nem tudnak mást kitalálni, mint egy anya- vagy egy feleségszerepet."

Moore Hollywoodnak ugyan nem bocsátja meg a fiatalságmániát, magával viszont már elnézőbb ezen a téren, hisz horribilis összeget költött arra, hogy átfaragják. Az sem támasztja alá igazán azt az állítást, miszerint nem volna baja az öregedéssel, hogy épp a 29 éves Ashton Kutcherrel házasodott össze .

Szegény öreg Demi Moore

Moore a 90-es évek után egy ideig nem kapott szerepet, karrierje lefelé ívelt. A 2003-as Charlie Angyalaiban robbant be újra a mozi világába, bár nem tehetségével: mindenki lélegzetvisszafojtva figyelte, ahogy kiemelkedett a habokból egy fekete háromszög-bikiniben. Ország-világ megcsodálta tökéletes testét, amire a torna jótékony hatásain kívül az új mellimplantátum, kollagén-injekciók és a zsírleszívás is rásegített. A plasztikai sebészeken kívül egy táplálkozástudós, személyi edző, jóga tanár és egy kick-boksz edző is ellátta őt milliókat érő tanácsokkal. Azóta csupán két filmben lehetett látni, és ugyanennyiben láthatjuk majd ősszel. Míg ő húsz éves testtel, de negyvenéves fejjel több szerepre áhítozik, volt férje ,az 52 éves Bruce Willis 13 filmben is szerepelt.

Ennyit fizetett Demi Moore
Zsírleszívás (csípő, comb, has) 6. 000 000 Ft
Mellimplantátum 4. 147 000 Ft
Mellfeszesítés 3. 393 000 Ft
Szemráncok felvarrása 1. 131 000 Ft
Arcpeeling 3. 770 000 Ft
Kollagéninjekciók (1 kúra) 75. 400 Ft
Fogfehérítés (1 alkalom) 2. 337 400 Ft
Térdplasztika 1. 885 000 Ft
Edzőknek kifizetett bér 6. 220 500 Ft

Moore a Red magazinnak adott interjújában elmondta, hogy szeretné megváltoztatni azt a szemléletet, miszerint a csábító szerepeket kizárólag fiatal színésznők képesek eljátszani. "Óriási gondot okoz az, ha azt mondják nekünk, hogy nem érünk már semmit, mert elmúltunk harminc évesek. Nem várhatunk arra sem, hogy magától történik majd valami. Harcolnunk kell az életkor miatti diszkrimináció ellen, és észben kell tartanunk azt, hogy: 'Iszonyatosan dühös vagyok és nem fogom ezt tovább tűrni'."

Demi Moore nincs egyedül a hátrányos megkülönböztetés elleni harcban. A 49 éves Sharon Stone mondta egyszer: "Amikor elmentem az Oscar-díj átadásra, úgy éreztem magam, mintha egy őskori lelet lennék. Mintha egy ásatáson bukkantam volna elő a föld alól: 'Ó, nézd mit találtunk! Egy negyvenéves!" Charlotte Rampling 61 éves angol színésznő is elítélte ezt a gyakorlatot, hozzátéve, ez főleg amerikai sajátosság: "Európában nem úgy működnek a dolgok, mint Hollywoodban. Itt nem írják le az idősebb színésznőket a koruk miatt".