horoszkóp

Dobó Kata fél a korcsolyától

2007.01.18. 10:08
Dobó Kata is korcsolyázni fog a TV2 Sztárok a jégen című műsorában. Miután néhányszor seggre esett, a jéggel ismerkedő művésznő bölcsen megállapította, hogy nem lesz egyszerű a verseny.

Dobó Katát is jégre viszi a TV2 a Sztárok a jégen című műsorban - írja a Blikk. A színésznő azonnal igent mondott a felkérésre, bár korcsolyát eddig jószerivel csak a tévében látott.

Lemondott Amerikáról

Még Los Angeles-i utazását is lemondta a versenyre való felkészülés miatt, pedig a tengerentúlon most kezdődnek a válogatások. Dobó Kata megbeszélte az ügynökével, hogyha valami ígéretes anyag közbejönne, felveszik előre a casting anyagát és DVD-n elküldik.

Majdnem elfutott

Hamar kiderült, hogy a színésznő könnyen mondott igent a tévé felkérésére. Azt hitte, egy-két elhasalással megússza a jeges edzést. Ehhez képest többször is seggre esett.

Dobó Kata képei a Celebhatározóban

- Nagyon féltem - mesélte Kata utólag. Azt mondta, kifejezetten rosszul volt, és el nem tudta képzelni, hogyan fogja végigcsinálni. - Legszívesebben hátat fordítottam volna a jégnek, de aztán összeszedtem magam és felhúztam a korcsolyát - számolt be az érdekfeszítő kalandról.

Dobó Kata humora és bölcselkedései

A színésznő fél lábon már tud korizni, de sajnos a bal lábában még nem teljesen biztos. Ennek ellenére maradt energiája viccelődni, így társai is hamar a szívükbe zárták.

Dobó Kata mégsem alszik nyugodtan. Tart Karsai Zitától, aki szerinte nagyon jó táncos és jól korcsolyázik. De a többiek is aggodalomra adnak okot, a versenytársaknak ugyanis szintén jól meg a síkos műfaj. - Nem lesz egyszerű ez a verseny - bölcselkedett Dobó Kata.