A Sztárok a jégen szombati párbajakor Nagy Feró és Rubint Réka mérte össze népszerűségét. A nézők úgy határoztak, Nagy Feró küzdjön tovább.

A pénteki rangadóból való kieséstől Bódyt az mentette meg, hogy egy emelésnél kivillant a mellbimbója - állítja a Színes Bulvár Lap. Bódy a véletlen művének tulajdonította a történteket, de ha már így adódott, remélte, hogy a közönség pár szavazattal díjazza mutatványát.


"Beépített melltartóm volt, s az utolsó emelésnél bizony kiesett belőle a jobb cicim. A koreográfia alatt nem akartam azzal foglalkozni, hogy visszarakjam a mellemet a ruha mögé, mert az megtörte volna a kűr hangulatát." - magyarázta bizonyítványát a modell. A villantással előkelő helyezést ért el a pénteki fordulón, így nem kellett azon izgulnia, hogy szombaton párbajozni hívják.

Könnyek minden mennyiségben

A szombati párbaj után mindenki elérzékenyült. Nagy Ferót megint megvédték rajongói a kieséstől, még Rubint csodálói nem bizonyultak aktív sms szavazóknak. Rubint férje, Schobert Norbert elárulta a Blikk munkatársainak, hogy felesége az öltőzőben már zokogott, tehát nagyon megviselte a kiesés.

Dobó Kata mindeközben könnyes szemmel nézte otthonából a show-műsort, hiszen sérülése kényszerpihenőre parancsolta. Orvosa szerint van esélye, hogy a következő fordulóra felgyógyul a bordatörést szenvedett színésznő. "Mindent elkövetek, hogy a következő alkalommal, már én is korcsolyázhassak a többiekkel. Azt is sajnálom, hogy a párom, Gyuri nem korizhatott miattam."