horoszkóp

Dobó Kata kiesett a jégről

2007.03.18. 10:49
Nagy Feró szebben korcsolyázik, mint Dobó Kata, de legalábbis jobb arc. Így gondolhatták a nézők, ezért az idősödő rockert tartották versenyben.

A Nemzet Csótánya legyőzte Dobó Katát, Nagy Feró jutott tovább a Sztárok a jégen szombati döntőjéből. Andy Vajna ex-szerelme a képernyőn egyáltalán nem látszott csalódottnak. Sőt, önfeledten vihorászott a számára súlyos következményekkel járó döntést követően.

Dologtalan napok jönnek

Dobó Kata azt mondta, neki már az is elég, hogy szép ruhában, jó séróval, jó zenére parádézhatott a jégen. Öröm az ürömben, hogy nem kell többet korán kelnie.

Ez vélhetően csak átmenetileg elégíti ki a színésznőt, aztán lesz ideje gondolkodni a továbbiakon. Hiszen a jégről távozva és a magyar származású hollywood-i filmproducer árnyékából kikerülve még ötletelni sem könnyű, vajon hol érvényesülhet a továbbiakban a vitathatatlanul szép, de vitathatóan tehetséges színésznő.

Kata Vajnához, Feró színpadra

Talán Dobó Kata is végiggondolhatta mindezt, ezért sajtóhírek szerint újra bimbózni kezdett a románc közte és a nagypapa korú filmiparos között. Hátha lesz Szabadság, szerelem 2., esetleg 3.

A közönségszavazatok alapján az a Nagy Feró jutott tovább, akinek amúgy is rengeteg elfoglaltsága lenne a jégen kívül is. Megy a szekér a rock nagy öregjének: a Blikk úgy tudja, 150 koncertet nyom le a nyáron, ami azt jelenti, hogy csaknem mindennap felöltheti a babos kendőt és nótázhat a színpadon. Ezen kívül várják vissza a rádióba és lemezt is szeretne készíteni.