horoszkóp

Dobó Kata és Andy Vajna újra együtt?

2007.07.17. 08:40
A producer és a színésznő közel egy éve szakítottak, de most egy díjátadón nagy ölelések közepette demonstrálták, kapcsolatuk nem csak laza barátság.

Kéz a kézben, ölelkezve és érzelmes puszikkal demonstrálta Dobó Kata és Andy Vajna, hogy viszonyuk az egy éve történt szakítás ellenére is több mint baráti. A hétfő esti 6. VOXCar díjátadó gálán a producer a színésznő kíséretében jelent meg, és a Blikk információi szerint egy pillanatra sem tágítottak egymás mellől: kézenfogva közlekedtek, félrevonulva, meghitten beszélgettek, hatalmas ölelésekkel és puszikkal hangsúlyozták összetartozásukat. Vajna csak annyi időre hagyta magára Dobót, míg felment a színpadra átvenni a Szabadság, szerelem című filmjéért járó díjat.

Aha

A Blikk ugyan nem szólaltatja meg a két szereplőt, de tudni véli, hogy a szakítás után már akkor megindult a közeledés kettejük közt, mikor Vajna forró teával várta a pálya szélén a Sztárok a jégen produkcióban edző Dobót. A producer fiának halálakor pedig a színésznő volt az, aki azonnal repülőre ült, hogy expasija mellett legyen a gyászban. Bár a lap szappanoperásan romantikus megfogalmazása szerint "szerelmük parazsa sohasem hunyt ki, csak kisebb lángon égett", ez azért a tegnap történtek fényében még nem tűnik teljesen egyértelműnek.