horoszkóp

Drogot találtak Doherty autójában

2006.01.23. 15:17
Moss balhés expasijának a rendőrség lépten-nyomon egy rakat drogot talál a kocsijában, aztán járhat bíróságra. Közben excsaja, Kate Moss 13 órát bulizik, persze ő már nem függő.

A Babyshambles 26 éves énekesét december elején tartóztatták le Londonban, amikor egy rendőri rutinellenőrzés során autójában és zsebében is kábítószert találtak. A Stoke Newington-i rendőrkapitányságon felvett vallomása után - melyben elismeri a kábítószerbirtoklást - óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Deja vu

Doherty

A Libertines egykori énekesét december 4-én hajnalban állította meg a rendőrség, és kocsija átvizsgálásakor heroint, crack kokaint, füvet és morfiumot találtak nála. Ez nem az első eset: Dohertynek pár nappal ezelőtt, január 11-én azért kellett megjelennie egy meghallgatáson, mert már november 30-án is eljátszotta ezt a koreográfiát, azaz hogy egy rendőrségi rutinellenőrzés során - meglepő módon - drogok kerültek elő az autójából.

Ajándék, mellyel meglepi

Exbarátnője, Kate Moss eközben Párizsban monstre partizással ünnepelte 32. születésnapját. A kokainfüggésétől állítólag már megszabadult modell 13 órán keresztül pörgött: szemtanúk szerint az ünneplést délután háromkor kezdte egy kis pezsgővel a Ritz bárjában, és hajnali 4-kor tért vissza 10 barátjával, köztük Naomi Campbellel. Az ünneplést ezután szűk körben, Moss lakosztályában folytatták, és Moss legközelebb csak másnap dél körül adott életjelet, amikor megkérte, hogy vigynek fel neki egy 1000 fontos pizsamát.

Készséges

Nemsokára Mosst is kihallgatja a rendőrség kokainozási szokásairól, de londoni ügynöksége, a Storm azt állítja: "Kate egyértelműen kinyilvánította, hogy bármilyen rendőrségi eljárban maximálisan együttműködik".