horoszkóp

Kate Moss Dohertyvel nyaral

2006.03.21. 16:22
Kate Moss nem bír szabadulni narkós dzsankijától. Miközben kislánya milliomos apjától szeretne még egy gyereket, szíve a lepukkant énekeshez húz, akivel most éppen Dél-Franciaországban tervez titkos nyaralást.

Bújkálás

A modell azt tervezi, hogy puffadt fejű szerelmét, Pete Dohertyt az énekes 27-ik születésnapja alkalmából Franciaországba viszi nyaralni - írja a brit Mirror. "Kate szerint Doherty-t még meg lehet menteni. Az elmúlt hónapokban titokban találkoztak, de arra még Pete sem gondolt, hogy születésnapja alkalmából egy ilyen ajándékot kap excsajától"- nyilatkozta egy Moss-hoz közeli forrás, aki szerint a modell nagyon aggódik az énekesért. "Fél, hogy végleg kicsúszik a lába alól a talaj, ezért próbál támasz lenni számára. Úgy gondolta, ha kicsit elvonulnak a világ szeme elől, könnyebb jó útra téríteni".

A forrás szerint nincs semmi fix tervük az elkövetkező napokra, csak szeretnének együtt üldögélni és beszélgetni. Rossznyelvek szerint viszont azért választotta Kate Moss a vidéki helyszínt, hogy senki se lássa őket. A modell ugyanis retteg, hogy végleg romba dől karrierje, ha újra együtt látják Dohertyvel.

Tesót akar kislányának

Nem egészen egy hete Moss még azt mondta, még egy gyereket szeretne kislánya apjától, Jefferson Hacktől. A modellhez közelállók szerint Moss már beadta tervét egykori szerelmének, azt azonban nem tudni, hogy a gazdag laptulajdonos mit szólt ex-kedvese bizarr ötletéhez. "Fontos lenne Kate-nek, hogy ugyanaz legyen gyermekei apja. Mert akkor vértestvérek lennének" - nyilatkozta a lapnak egy barátnő - "Persze tisztában van azzal, hogy meglepően hat az ötlete. Ezért nem is úgy mondta el Hacknek, mintha valami egetrengető dologról lenne szó. Inkább csak bevallotta, hogy ő az egyetlen ember, akiben bízik, és nem lenne ellenére, ha összehoznának Lila Grace-nek egy kistestvért."

Privátkoncert a bokszolónak

Mialatt Moss Hacket próbálta megfűzni az újabb gyerekük ügyében, Pete Doherty Manchesterben privát koncertet adott Mike Tyson-nak. Az Ananova egy szemtanút idéz, aki szerint "Ugyanabban a szállodában laktak, és mikor összefutottak, Tyson megkérte Doherty-t hogy játsszon neki valamit. Mivel mindig van nála egy akusztikus gitár, énekelt neki egy pár számot". A beszámoló szerint Tysonnak nagyon tetszett az előadás és többször is visszatapsolta a zavarban lévő énekest.