A Csehszlovákiában Katerina Bochnickova néven született pornósztár és vállalkozó hazája színeiben indul a júniusi Európa parlamenti választásokon.
A 34 éves pornósztárt a Független Kezdeményezés nevű párt választotta jelöltjeként. A pártot eredetileg Független Erotikus Kezdeményezés néven jegyezték be 1990-ben, majd két év után változtattak a néven, írja az Ananova.

Hazai színekben

Tekintse meg képeinket!
Dollyt ideális Európa-parlamenti képviselőjelöltnek tartja a párt. "Katerina Bochnikova hosszú évek után visszatér Németországból szülőföldjére, és kint szerzett tapasztalataival segíthetné a cseh államot gyorsan és méltósága megőrzése mellett a vezető EU-országok közé juttatni" - áll a párt közleményében. Csehországban júniusban választják meg az országot az Európa Parlamentben képviselő 24 politikust.

Emberközeli kampány

Dolly több száz filmszerepe után az európai pornóipar egyik legjobban ismert alakja. Elmondta, hogy kampánya az "emberekkel való kapcsolaton" fog alapulni.

Buster milliókat keresett pornósztárként, de bűnügyi regényei is jócskán hoztak neki a konyhára. Könyveiben a német pornósztárból magánnyomozóvá avanzsált Lilly DeLight történeteit követhetjük nyomon. A kalandok során Lilly a bamba rendőröket megszégyenítő profizmussal oldja meg a rejtélyeket.