horoszkóp

Dömsödi Gábort mentőhelikopter vitte kórházba

2007.06.02. 19:02
A műsorvezetőt a salgótarjáni kórház intenzív osztályáról szállították Budapestre mentőhelikopterrel. Jelenleg infarktusgyanúval vizsgálják.

Dömsödi Gábort, a NéwShowr műsorvezetőjét mentőhelikopter szállította a salgótarjáni kórházból Budapestre, ahol jelenleg is folyik a kivizsgálása - mondta el kérdésünkre műsorvezetőtársa, Hajdú Péter. "Még nem tudni pontosan, mi lehet a baj, de az gondolom, ha valakit mentőhelikopterrel szállítanak, annak oka van".

Még folyik a kivizsgálás

Mint Hajdú elmondta, a Salgótarján közeli Bokoron lakó Dömsödit felesége kísérte be reggel a tarjáni kórházba, mert nem érezte jól magát. A tévést pár óráig az intenzív osztályon tartották, majd mentőhelikopterrel Budapestre, a Budai Irgalmasrendi Kórházba szállították át.

A Velvet kérdésére Hajdú elmondta, Dömsödi sms-ben értesítette őt a történtekről, ő pedig azóta már volt is benn nála, sőt pár szót tudott is váltani vele. A beteg magánál van, bár nem a legjobb formájában, jelenleg az orrába vezetett szondán keresztül kapja az oxigént. A kivizsgálás még folyik, az orvosok infarktusra vagy koszorúérgörcsre gyanakszanak. Felmerült a tünetek lehetséges okaként a tüdőembólia is, ezt azonban már sikerült kizárniuk.

A hír igaz

Kérdésünkre a kórházban megerősítették, Dömsödi valóban a kardiológiai osztályukon fekszik, de állapotáról nem adhatnak felvilágosítást.

Hajdú Péter azt is elmondta, a NéwShowr vasárnapi adását mindez nem befolyásolja, mert azt - ahogy mindig - előre rögzítik.