horoszkóp

Anettka nem csinál gyerekéből Donatellát

2006.01.26. 12:35
Anettka saját gyerekéből is Anettkát akar csinálni, nem pedig Donatellácskát. Kiszel Tünde berágott.

Kiszel Tünde lelki válságban van, mivel szerinte Anettka beszólt négy és fél éves gyermekének. Fehér Anettka ugyanis azt nyilatkozta, hogy az ő gyerekéből nem lesz Donatella, amivel arra kívánt utalni, hogy nem akarja leendő gyermekét a nyilvánosság előtt nevelni, továbbá azt sem akarja, hogy a gyerek falinaptárokon pózoljon.

Nem tudja magát megvédeni

Ezt azonban Kiszel Tünde úgy értelmezte, hogy Anettka szájára vette Donatellát, amit ő kikér magának. A Színes Bulvár Lapnak azt nyilatkozta, az ő gyerekével ne példálózzon senki, mert ő még nem tudja magát megvédeni. Kiszel Tünde nem is érti, mi a baj gyereknevelési elveivel, hiszen számtalan rajongója állítja meg az utcán, hogy alig várják már az új donatellás naptárt, amit maga Donatella is imád. Az egykori Tutti Frutti-sztár már csak azért sem éti az egészet, mert eddig azt gondolta, igazán jó barátságban állnak Anettkával.

Az űrhajós terveiről elhíresült műsorvezető hölgy azonban hangsúlyozta, neki semmi baja Donatellával, hiszen igazán aranyos kislány. Ennek ellenére azt gondolja, a kisgyerekeknek nem tesz jót a médiaszereplés és a falinaptár, de eszébe sincs beleszólni abba, hogyan neveli Kiszel Tünde a gyerekét. Kiszel Tünde azonban kijelentette, ha Anettka még egyszer a szájára veszi a gyereke nevét, akkor bepereli.

Mindketten terhesek

Pár hete derült ki, hogy Anettka gyermeket vár, így sajnos valószínűleg nem ő lesz a következő magyar az űrben. Pedig éppen most ment volna a kiképzésre, csak becsúszott a gyerek, akit férjével Anettkának szeretnének nevezni, feltéve ha lány lesz. Ezzel egy időben Kiszel Tünde is terhes, így tippünk szerint a donatellás naptároknak hamarosan újabb szereplője lesz. Kiszel Tünde nemrégiben még Donatella apját kereste, mivel azonban ez a kísérlete kudarcot vallott, inkább újra terhes lett nála több mint tíz évvel fiatalabb barátjától, Kondor Csabától. Úgy tűnik tehát, végképp le kell mondanunk arról, hogy Kiszel Tünde és Anettka gyereke egy falinaptáron szerepeljen. Pedig milyen szép is volna.