Megasztár nem csinál gagyit

2004.04.04. 12:21
A zsűritagok által is biztos befutónak tartott Oláh Ibolyát Tóth Veronika könnyedén maga mögé utasította a döntőben. Szombaton a tapolcai sztár vitte a díjat, a beígért lemezszerződést.
Csak a második hely jutott szombaton a Megasztár döntőjében Oláh Ibolyának, akit a zsűritagok többsége biztos befutónak tartott. A tehetségkutató verseny győztese, Tóth Veronika a műsor második felében óriási fölényre tett szert, és közel negyven százalékos különbséggel nyerte meg a döntőt.

Keresi önmagát

Tekintse meg a képeinket.
A tapolcai megasztár az elkövetkező időszakot önmaga, énektudása és -technikája fejlesztésére, saját stílusa kialakítására kívánja kihasználni, és hamarosan stúdióba vonul, hogy elkészítse első szólóalbumát. "Próbálok egy olyan lemezt kiadni, ami én vagyok" - nyilatkozta a szombat éjjeli eredményhirdetés után tartott rögtönzött sajtótájékoztatón, hozzátéve, hogy gagyit semmiképp sem fog kiadni csak azért, hogy még egy ideig reflektorfényben maradhasson. A 19 éves énekesnő nem szeretné elkapkodni a dolgokat, elmondása szerint "egy élete van rá, hogy kialakítsa a saját stílusát".

Ősszel továbbadja a koronát

Tóth Veronika nem tart attól, hogy a Megasztár második sorozatának megrendezése miatt kikerül a figyelem középpontjából: mint mondta, egy év után a szépségkirálynő is továbbadja a koronáját.

Ibolya nem vesztett

A döntőben kevesebb szavazatot kapó, így a második helyet megszerző Oláh Ibolya úgy nyilatkozott eredményéről, "egy héttel ezelőtt éreztem - ritkán mondok ilyet, de a női ösztöneim sohasem csalnak". "Én semmit nem vesztettem attól függetlenül, hogy második lettem" - mondta.