horoszkóp

Garantált a sírás a Topmodell döntőjén

2006.12.21. 13:55
Diétáztak és sportoltak a döntős topmodelljelöltek, hogy pénteken csúcsformában legyenek. Izgulnak, és míg Judit már most tudja, hogy egész biztosan sírni fog, Réka nem akar előre gondolkodni és izgulni. Arról megoszlanak a vélemények, ki lesz a talányos negyedik.

Anna ételallergiája miatt nézett ki néha furcsán

Anna

"Szeretném megnyerni a versenyt" - jelentette ki Rónaszéki Anna, aki elmondta, a műsor felvételének vége és a döntő közt eltelt időben igyekezett formába hozni magát.

"Reggel hatkor kelek, és megyek az edzőterembe. Másfél órás kardióedzéssel kezdem a napot. Ügyelek az étrendemre, szigorú diétán voltam. Valahányszor, ha csak megkívántam valami finom péksüteményt, arra gondoltam, ezen múlhat a győzelmem, úgyhogy lemondtam róla" - tette hozzá a Anna topmodelljelölt.

Teljesítményét inkább az első epizódokban bírálta a zsűri, a későbbiekben egy kritika hangzott el a Tűzraktérben rendezett fotózás után; hogy vastag a lába. "Sajnos ételallergiám van, és a forgatási idő alatt nem tudtam arra ügyelni, hogy kiválogassam azokat az ételeket, amiket nem bírok. "Az allergia pedig úgy jelentkezik, hogy felpüffed a testem. A lábamat ebben az állapotban látta a zsűri" - magyarázta Rónaszéki Anna.

Anna topmodelljelölt azért is esélyesnek tartja magát arra, hogy Párizsban is helytálljon, mert Vámosi Viktória egy alkalommal elmondta neki, a tényleges divatbemutatók szezonja összesen négy hét, a fennmaradó időben pedig inkább fotózásokra keresnek modelleket. "Az arcom alapján alkalmasnak tartanak a modellkedésre" - mondta hozzátéve, ha nem nyeri meg a versenyt, akkor is számít arra, hogy kap majd megbízásokat. "A műsornak hála sok szakember láthatott."

Azt egyelőre nem tudja, melyik versenyzőtársat szavazzák vissza. "Úgy tippelem, hogy Titanilla vagy Eszter lesz velünk a döntőben" - mondta Anna topmodelljelölt.

Réka szerint a verseny megmutatta ki mikor hülye/jófej

Réka

"Előre nem szeretnék gondolkodni" - jelentette ki Nagy Réka, amikor arra kértük, latolgassa esélyeit. "Sokat diétáztam és edzettem. Nagyon sokat fogytam, és lelkileg szerencsére nem stresszelem magam hülyeségeken."

Réka topmodelljelölt tavasszal fog érettségizni, elmondása szerint tanárai nagyon kedvesen támogatták a felkészülésben: "Megértik, ha nem tudok bemenni bizonyos napokon. Nélkülük és a szüleim nélkül nem jutottam volna el idáig" - hallottunk a döntő végére is adaptálható szavakat.

"Kicsit el is fáradtam, most majd szusszannék egyet. Szombaton egész biztosan pihenni fogok és eszek valami nasit. Már megkértem anyukámat, hogy süssön nekem teljes kiőrlésű lisztből palacsintát" - meséli, és azt is megtudjuk, hogy a töltet már kevésbé lesz tudatos életmódos: csokis pudingos.

S hogy milyen volt a verseny? "Iszonyú nagy önismeret, amiből nagyon sokat lehet tanulni, például hogy néha mekkora hülye, máskor meg mekkora jófej voltál. Megnéztem minden részt és izgultam, mi lesz benne, de meg voltam elégedve, színvonalas lett."

Réka topmodelljelölt szeretne továbbtanulni - angol és történelem vonalon - és a későbbiekben is modellkedne. A verseny izgalmas kimenetele kapcsán úgy tippeli, negyediknek Fruzsinát, Angélát vagy Titanillát fogják visszaszavazni.

Judit végre eldöntötte, hogy bármi lesz, modellkedni akar

"Most aláírom, hogy ha megnyerem, ha nem, sírni fogok - főleg ha ránézek anyukámra is" - mondta Lattmann Judit.

Judit

Ő is tett extra erőfeszítéseket a döntőre, ami a zsűri alakjára vonatkozó elmarasztaló megjegyzéseit ismerve, valószínűleg szükséges is volt.

"Úgy készültem, hogy fogyóztam és sportoltam (alakformáló tornán vett részt, és a capoeira nevet valamilyen talányos okból ugrálására alkalmazó Czanik Balázsnál mozgott), voltam masszőrnél, odafigyeltem, hogy mit eszek. Fárasztó volt, mert mellette az Általános Vállalkozói Főiskolára járok, nagyon sok zh-t írunk és itt a vizsgaidőszak is" - összegezte a múlt hónap eseményeit Judit topmodelljelölt.

Szombaton nagyon sokat fog aludni, ezt már előre tudja, aztán jön a karácsony és a vizsgák. "Azt tervezem, hogy levizsgázom mindenből, és eldöntöttem, hogy az iskola mellett is folytatni szeretném a modellkedést."

Az oly sokáig hezitáló topmodelljelölt közlését őszinte meglepetéssel fogadtuk és azonnal az okok után kezdtünk kutatni: "Az idők során felfogtam és megértettem, hogy mi is ez, most már jobban benne vagyok, így el tudtam döntetni, akarom-e vagy nem" - kaptuk meg a magyarázatot.

Judit topmodelljelölt annak örülne legjobban, ha Annamáriát szavaznák vissza. "És ha Angéla jönne vissza, ő meg is nyerné. De persze örülnék annak is, ha Anna vagy Réka nyerne, mindnyájan sokat tettek a győzelemért."

Réka Judit Anna
életkor 18 19 23
magasság 170 cm 179 175
méretei 91-58-90 100-63-87 89-60-84
sport aerobic kosárlabda Konditerem és tánc
Változtatna-e a külsején? A mellét megváltoztatná, a fenekét soha és nem vágatná le a haját Részben változtatna, viszont soha nem vállalna plasztikai műtétet és kopaszságot A szeme színén sosem változtatna
15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft