horoszkóp

Drew Barrymore álmatlanságtól szenved

2004.09.21. 15:29
Drew Barrymore egyre tehetetlenebbnek érzi magát álmatlanságával szemben. Azt állítja, már nem fiatal, és a kóros kialvatlanságtól olyan sötét karikák vannak a szeme alatt, mintha az Élőhalottak éjszakájának egyik szereplője lenne.
Évek óta álmatlanság gyötri

Drew Barrymore arról panaszkodik, ahogy telnek az évek, egyre kevésbé képes megbirkózni a kóros álmatlanságával, és egyre rosszabbul viseli, hogy nem tudja kellőképpen kipihenni magát.

Noha a színésznő évek óta alvászavarral küszködik, a fáradtság az utóbbi időben kikezdi a szervezetét, nem tud koncentrálni, és sűrűn változik a hangulata - írja az IMDB.

"Már nem vagyok túl fiatal. Egyre inkább látszanak a sötét karikák a szemem alatt. Korábban ezt még jól el tudtam fedni, de mostanában sajnos kezdek úgy kinézni, mint egy zombi az Élőhalottak éjszakájából" - állította nem kevés öniróniával a 29 éves Drew a moziportálnak.

'Biztos őrült vagyok'

"Időnként még reggel négykor is ébren vagyok, és kérdésekkel gyötröm magam. Miért nem tudok aludni? Miért? Tiszta hülye vagyok. Alapvetően munkamániás vagyok, és biztosan őrült is. Ez pedig épp elég ahhoz, hogy alvászavaraim legyenek" - panaszkodott a híresség.

A színésznő - akit az 50 első randi című filmben láthatott legutoljára a közönség - elmondta, az olvasás általában segít a problémán, ha már más módszert nem talált arra, hogy mihamarabb elaludjon.

"A legjobb orvosság az olvasás. Ha két órán keresztül valami jó könyvet olvasok éjjel, utána általában bezuhanok az ágyba, és alszom reggelig" - mondta Barrymore.