A húszéves fiú szervezetében antidepresszánsokat és drogokat találtak.

Mindeddig sűrű homály fedte, miért halt meg Anna Nicole Smith húszéves fia, Daniel, akit egy székben találtak meg a nassaui Doctor's Hospitalban, ahová anyját ment meglátogatni.

Szívrohamra gyanakodtak

A Nassaui Guardian riportere a keddi Larry King Live Showban azt nyilatkozta, hogy a fiú szervezetében antidepresszánsokat és drogot is találtak, szinte biztos, hogy ezek voltak a halált kiváltó okok, olvasható a CNN honlapján. Ennek ellenére a helyi megbízott azt állítja, még nem tudják biztosan a halál igazi okát, de a boncolás már folyik.

Eddig azt gondolták, a fiú halálát szívroham okozta, mivel saját anyja szeme láttára esett össze a kórházi szobában, ahová három napos húgát érkezett meglátogatni. Anna Nicole Smith összezuhant, mivel húszéves fia volt a szeme fénye, így a riporter a család nevében kérte a sajtót, egy ideig ne zaklassák őt kérdéseikkel.

A szülés nagyon könnyen és zökkenőmentesen ment, az orvos szerint Smith végig nevetett és boldog, megkönnyebbült volt. Fia halálhírére összetört a nő, aki leginkább akkor vált híressé, amikor 26 évesen hozzáment a 89 éves olajmágnáshoz, J. Howard Marshallhoz.