horoszkóp

D. Tóth Kriszta angol művészettörténésszel jár

2005.06.15. 11:07
Néhány hónappal ezelőtt D. Tóth Kriszta Brüsszelben megismerkedett egy angol művészettörténésszel, és beleszeretett. Az MTV tudósítójáról korábban azt pletykálták, európai képviselővel, vagy üzletemberrel jár. Egy biztos, Hesz Mátétól elválik.

Tavaly téli szakítása óta az MTV brüsszeli tudósítójaként dolgozó D. Tóth Kriszta először beszélt a magánéletéről. A Story magazinnak elmondta, néhány hónapja találkozott egy angol művészettörténésszel, akibe beleszeretett. Korábban azt találgatták, a tudósító egy üzletemberrel, vagy az Európai Parlament egyik képviselőjével jött össze, de D. Tóth Kriszta szerint alaptalanok ezek a híresztelések.

Nehéz időszak volt

Az MTV munkatársa a mindennapjairól mesélt a lapnak: mint mondta, a munkáját tekintve is sokat változott az élete. Irodavezetőként két munkatársát irányítja, sok hasznos kapcsolatra tett szert, és barátokat is talált. A tavaly év vége nehéz időszak volt számára, amelyen a családja és a barátai segítették át.

Abban az időben került válságba D. Tóth Kriszta és Hesz Máté vízilabdázó házassága, amelyről a sajtó úgy tudta, a férj hűtlensége az oka. Hesz egyik állítólagos barátja ugyanis azt nyilatkozta, a sportoló egy szőke lánnyal tölti az idejét, amíg felesége Brüsszelben dolgozik. Hesz Máté másik barátja ellenben arról nyilatkozott a Best magazinnak januárban, tudomása szerint D. Tóth Kriszta ábrándult ki távollétében a férjétől. Verziója szerint Hesz Máté tavaly november végén a Vasassal Nizzába utazott, majd a mérkőzés végén nem haza, hanem Brüsszelbe sietett a feleségéhez. Ekkor tudta meg, hogy D. Tóth Kriszta elbizonytalanodott az érzéseiben, és kérte, az ünnepek előtt beszéljenek a kapcsolatuk jövőjéről.

Szakított Hesz Mátéval

A megbeszélésből szakítás lett, a pár a szentestét már nem töltötte együtt, és a tudósító szilveszter előtt visszautazott a belga fővárosba. D. Tóth Kriszta akkor tagadta,hogy összejött volna valakivel a kiküldetése alatt, de sokminden megváltozott azóta. A televíziós aVelvetnek tavaly májusban még arról beszélt, sajnálja, hogy Hesz Máté nem tarthat vele Brüsszelbe, mert még éppen egy éve van hátra a Színház -és Filmművészeti Egyetem televíziós rendező-szerkesztő szakán. "Hiányzik majd nagyon, de nem drámázunk, végül is Brüsszel nincs a világ végén" - mondta D. Tóth Kriszta, de a távolság mégis nagynak bizonyult.